Καντίροφ σε Πούτιν: Στρατιωτικός νόμος ΤΩΡΑ! Βομβάρδισε τους τρομοκράτες

«Ναι, είναι άβολο για τους κατοίκους, αλλά τουλάχιστον θα είναι ασφαλείς».

Ο αρχηγός της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, πήρε θέση για την σημερινή επίθεση Ουκρανών σαμποτέρ σε ρωσικό έδαφος.

Ζήτησε από τον Πούτιν να σταματήσει το…φλερτ με τους νεοναζί τρομοκράτες και να βομβαρδίσει όλους όσους εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στη σημερινή επίθεση.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Δεν είναι τυχαίο που όταν αναφέρω νεοναζί, τους αποκαλώ πάντα Σαϊτάνες. Έχω επίσης μιλήσει με τον ίδιο τρόπο για τους τρομοκράτες που κάποτε δρούσαν στη Δημοκρατία της Τσετσενίας. Δεν βλέπω καμία διαφορά μεταξύ τους και των Ουκροναζί. Και οι άθλιες τεχνικές τους μοιάζουν πολύ. Ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με τα σημερινά γεγονότα στην περιοχή του Bryansk, όλη η υγιής ανθρωπότητα ήταν πεπεισμένη γι’ αυτό. Σας διαβεβαιώνω ότι η Δύση δεν θα το καταδικάσει αυτό, καθώς πρόκειται για προφανείς δυτικές τρομοκρατικές μεθόδους.

Είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσουμε όλους τους συμμετέχοντες στην επιδρομή στην περιοχή του Bryansk με τον πιο αυστηρό τρόπο, όσο το δυνατόν πιο σκληρά. Πυροβόλησε για να σκοτώσεις. Να ασχοληθεί όχι μόνο μαζί τους.

Όχι φλερτ με τρομοκράτες. Μην τους αφήσετε να φύγουν, τιμωρήστε τους επιτόπου και εξουδετερώστε τους για πάντα και στη συνέχεια λάβετε αντίποινα εναντίον του Κιέβου. Απλώς βομβαρδίστε όλα τα σημεία που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με αυτή την επίθεση.

Και δεν χρειάζεται να κοιτάξετε ότι μπορεί να υπάρχουν πολιτικά αντικείμενα κοντά. Αν ο εχθρός συμπεριφέρεται έτσι στους ανυπεράσπιστους, τότε δεν χρειάζεται να σταθούμε στην τελετή. Τότε είναι ένας πόλεμος χωρίς κανόνες, τον οποίο εξαπολύει και μας επιβάλλει το διαβολικό καθεστώς της Ουκρανίας.

Πιστεύω ότι θα ήταν απαραίτητο να εισαχθεί στρατιωτικός νόμος σε ορισμένες περιοχές με το μέγιστο επίπεδο ανταπόκρισης αντί του ισχύοντος μέσου όρου. Ναι, μπορεί να είναι άβολο για τους ντόπιους, αλλά θα είναι ασφαλείς.

Αυτή είναι η γνώμη μου».

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί