μεταξύ των οποίων ο βρετανός επιχειρηματίας Μάικ Λιντς και η κόρη του, αφού πολυτελές γιοτ επλήγη από σφοδρή τρικυμία και βυθίσθηκε χθες, Δευτέρα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας επιβαίνων.
Στο υπό βρετανική σημαία ιστιοφόρο «Bayesian», μήκους 56 μέτρων, επέβαιναν 22 άνθρωποι και το σκάφος ήταν αγκυροβολημένο λίγο έξω από το λιμάνι του Πορτιτσέλο, όταν επλήγη από σφοδρή καταιγίδα.
Ο Τζόναθαν Μπλούμερ, πρόεδρος της Morgan Stanley International, και ο Κρις Μορβίλο, δικηγόρος της νομικής εταιρείας Clifford Chance, ο οποίος είχε εκπροσωπήσει τον Λιντς σε δίκη του στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι μεταξύ των αγνοουμένων.
Οι σύζυγοι και των δύο είναι επίσης αγνοούμενες, δήλωσε στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ο Σαλβατόρε Κοτσίνα, επικεφαλής της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας στη Σικελία.
Εξειδικευμένοι δύτες έφθασαν χθες, Δευτέρα, στο βυθισμένο πλοίο σε βάθος περίπου 50 μέτρων, όμως η πρόσβαση σ’ αυτό εμποδίζεται από διάφορα αντικείμενα, ανακοινώθηκε από την πυροσβεστική.
Δεκαπέντε άτομα διέφυγαν πριν το πλοίο βυθιστεί, μεταξύ των οποίων η σύζυγος του Λιντς, η Άντζελα Μπακάρις, ιδιοκτήτρια του σκάφους, και ένα κοριτσάκι ενός έτους.
Χθες, Δευτέρα, διασώστες ανέσυραν το πτώμα του σεφ του γιοτ. Όπως ανακοινώθηκε, πρόκειται για τον Ρικάρντο Τόμας, πολίτη της Αντίγκουα.
ΑΠΕΜΠΕ-φωτο:freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σοκαρισμένος ο Τραμπ! Ο Πούτιν τον ενημέρωσε για την απόπειρα ουκρανικής επίθεσης στην κατοικία του
- Θεσσαλονίκη: Αλλαγή του χρόνου στον Λευκό Πύργο με djs και λέιζερ σόου θα «λούσει» τον ουρανό της πόλης
- Ισπανία: Τρεις νεκροί και μία τραυματίας από χιονοστιβάδα στα Πυρηναία
- «Θετική τηλεφωνική συνομιλία» είχαν Τραμπ και Πούτιν
- Ο Ζελένσκι απέρριψε τις κατηγορίες για απόπειρα επίθεσης στην κατοικία του Πούτιν αλλά δεν γίνεται πιστευτός
- Αυτή η διαμαρτυρία των «κλιματικών βάνδαλων» δεν είχε τόσο καλή κατάληξη, vid
- Ρωσική επίθεση σχεδόν σε ολόκληρη την γραμμή του μετώπου
- Πηγές ΥΠΕΘΑ: Παντελώς ανακριβείς οι ισχυρισμοί για δήθεν «εξαπάτηση» των στρατιωτικών
- Το Ουκρανονάτο επιχείρησε να πλήξει με δεκάδες drones την κατοικία του Πούτιν!
- ΑΑΔΕ: Ποιές ψηφιακές πλατφόρμες βάζουν «λουκέτο» για την Πρωτοχρονιά
Κύρια Θέματα









