• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ιστορίες οικογενειακής τρέλας! Έπιασε τον σύζυγό της στο κρεβάτι με τη μαμά του!

Ιστορίες οικογενειακής τρέλας! Έπιασε τον σύζυγό της στο κρεβάτι με τη μαμά του!

Αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης έως 20 έτη είναι μία μητέρα και ο γιος της που πιάστηκαν στα πράσα από τη γυναίκα του άνδρα να κάνουν σεξ, κατηγορούμενοι για αιμομιξία.

Ο Τόνι Λαβόι από το Φίτσμπεργκ της Μασαχουσέτης πιάστηκε να έχει σεξουαλική σχέση με τη μητέρα του Σέριλ, 64χρονών, στις 20 Μαΐου.

Ο 43χρονος που ζούσε με τη μητέρα του, είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο μεταξύ τους.

“Δεν ξέρω, απλώς συνέβη” είπε ένας αστυνομικός ότι δήλωσε ο Τόνι, σύμφωνα με το Sentinel and Enterprise. H αστυνομία ανταποκρίθηκε σε κλήση για φασαρία και ένας αστυνομικός έπεσε πάνω στην ξαδέρφη της συζύγου του Τόνι,η οποία του είπε ότι η σύζυγος του Τόνι την κάλεσε αφού έπιασε στα πράσα το ζευγάρι.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα, ο αστυνομικός μίλησε τόσο στη μητέρα όσο και στον γιο ξεχωριστά και οι δύο παραδέχτηκαν ότι είχαν συναινετική σεξουαλική σχέση.

Η Σέριλ είπε ότι το περιστατικό συνέβη καθώς οι δυο τους ήρθαν κοντά τους περασμένους μήνες και ξεκίνησαν να κάνουν σεξ όταν άρχισαν να φιλιούνται.

Ο δικαστής τους διέταξε να μείνει μακριά ο ένας από τον άλλο σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα. Δήλωσαν αθώοι και θα δικαστούν στις 27 Οκτωβρίου.

(enikos – φωτο:photo screenshot)