• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • Ισραήλ: Μια Παλαιστίνια που προσπάθησε να επιτεθεί με ψαλίδι σε Ισραηλινούς αστυνομικούς

Ισραήλ: Μια Παλαιστίνια που προσπάθησε να επιτεθεί με ψαλίδι σε Ισραηλινούς αστυνομικούς

Μια Παλαιστίνια επιτέθηκε με ψαλίδι εναντίον Ισραηλινών αστυνομικών χωρίς να καταφέρει να τους αγγίξει στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, προτού τραυματιστεί από σφαίρες, ανέφερε η ισραηλινή αστυνομία.

 

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό αυτού του είδους μέσα σε δύο ημέρες.

Η Παλαιστίνια επιτέθηκε σε συνοριοφρουρούς σε ένα βενζινάδικο κοντά στον Κφαρ Αντουμίν, έναν ισραηλινό οικισμό στη Δυτική Όχθη ανατολικά της Ιερουσαλήμ, ανέφερε σε μια ανακοίνωση ο Μίκι Ρόζενφελντ, εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας. Κανείς αστυνομικός δεν τραυματίστηκε, διευκρίνισε.

Η επιτιθέμενη τραυματίστηκε από σφαίρες στο πόδι, ανέφερε η αστυνομία, σύμφωνα με την οποία πρόκειται για μία 37χρονη Παλαιστίνια από τη Γιάτα, νότια της Χεβρώνας, επίσης στη Δυτική Όχθη, μια περιοχή που κατέχεται από το Ισραήλ εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο από έναν περαστικό που θορυβήθηκε από την ύποπτη, όπως είπε, συμπεριφορά της Παλαιστίνιας, ανέφερε η αστυνομία. Ενώ οι αστυνομικοί της ζητούσαν να σταματήσει, έβγαλε ένα ψαλίδι από το σακίδιό της και έτρεξε προς το μέρος τους φωνάζοντας στα αραβικά. Στην κατοχή της είχε επίσης ένα μαχαίρι, σύμφωνα με την αστυνομία.

Τη Δευτέρα (χθες), ένας Παλαιστίνιος τραυματίστηκε ελαφρά αφού προσπάθησε να μαχαιρώσει πολίτες και έναν Ισραηλινό στρατιώτη κοντά στη Χεβρώνα.

Στις 22 Οκτωβρίου, ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε αφού προσπάθησε να μαχαιρώσει στρατιώτες στη Χεβρώνα.

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...