Η ισπανική αστυνομία ανακοίνωσε χθες πως στο τουριστικό θέρετρο Μπενιδόρμ συνελήφθησαν δύο Γάλλοι που καταζητούνταν για φόνο, εμπορία ναρκωτικών και όπλων.
Σε βάρος ενός εξ αυτών εκκρεμούσαν τρία ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης για ανθρωποκτονία, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εμπορία ναρκωτικών και ξέπλυμα χρήματος. Σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές, είχε ρόλο λογιστή στην εγκληματική οργάνωση και κρατούσε αρχεία των πωλήσεων ναρκωτικών.
Το 2024 φέρεται να είχε οργανώσει ένοπλη επίθεση σε μπαρ της πόλης Μοντερό, νοτιοδυτικά του Παρισιού, σε αντίποινα για την απαγωγή συνεργάτη του. Αστυνομική πηγή την οποία επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) είχε επιβεβαιώσει πως η συγκεκριμένη επίθεση αφορούσε «υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών».
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ξεπέρασαν τους 300 οι τραυματίες Αμερικανοί στρατιωτικοί στον πόλεμο με το Ιράν
- Η διαδικτυακή πλατφόρμα της Επιτροπής επλήγη από κυβερνοεπίθεση στις 24 Μαρτίου
- Η Ρωσία θα απαγορεύσει τις εξαγωγές βενζίνης από την 1η Απριλίου για να συγκρατήσει τις τιμές
- Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στους 2 μασέρ μετά από την καταγγελία 19χρονου πελάτη
- Χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα στη Σλοβενία εξαιτίας ισχυρότατων καταιγίδων και ανέμων
- Αθώα λόγω αμφιβολιών η 77χρονη που κατηγορείτο ότι χτύπησε τον 82χρονο σύζυγό της στη Θεσσαλονίκη
- Ποιούς χαρακτήρισε ο Τραμπ «τρομοκράτες» μιλώντας σε αγρότες και κτηνοτρόφους (video)
- Ανησυχητικά στοιχεία: Αυξήθηκαν οι κλήσεις στη γραμμή SOS 1056 για παιδιά που κάνουν χρήση ναρκωτικών
- Δ. Κουτσούμπας: Καμιά εμπλοκή, καμιά συμμετοχή στον πόλεμο – Εδώ και τώρα μέτρα για ανακούφιση του λαϊκού εισοδήματος
- Ούτε οι μεγάλες χαλυβουργίες του Ιράν γλίτωσαν από τους βομβαρδισμούς – Τι μεταδίδουν ιρανικά ΜΜΕ (BINTEO)









