Η Αντζι Κουκάφσκι (Angie Kukawski), βρέθηκε μαχαιρωμένη στο αυτοκίνητό της, μία ημέρα μετά τη δήλωση εξαφάνισής της. Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον 49χρονο σύντροφό της ως ύποπτο για την άγρια και σαδιστική δολοφονία, όπως ανακοίνωσαν.
LAPD News: Homicide Victim Found in Simi Valley pic.twitter.com/7eos9rfZef
— LAPD PIO (@LAPDPIO) December 29, 2021
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Τζέισον Μπάρκερ δολοφόνησε την Κουκάφσκι στις 23 Δεκεμβρίου και έπειτα μετακίνησε με το όχημα με τη σορό της σε άλλη περιοχή, στην κοιλάδα Σίμι του Λος Άντζελες.
«Η Άντζι ήταν αληθινά η καλύτερη. Ενδιαφερόταν για τον καθένα από εμάς και έκανε πραγματικότητα ζητήματα που φαίνονταν αδύνατα. θα μας λείψει αφάνταστα. Στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της αυτές τις δύσκολες στιγμές», δήλωσε η οικογένεια Καρντάσιαν/Τζένερ στην ανακοίνωσή τους.
Ο φερόμενος ως κατηγορούμενος αντιμετωπίζει κατηγορίες για βασανισμό και δολοφονία από την Εισαγγελία του Λος Άντζελες και του επιβλήθηκε εγγύηση 3 εκατ. δολαρίων. Η αστυνομία του Λος Άντζελες εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για την ανθρωποκτονία.
(ethnos. gr / photo: pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έπεσε πάνω του ηλεκτροφόρο καλώδιο! Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ
- Αμερικανός Υπ. Πολέμου: Οι επόμενες μέρες στον πόλεμο στην Μέση Ανατολή θα είναι καθοριστικές
- NASA: Αύριο μετά τα μεσάνυχτα η ιστορική επανδρωμένη αποστολή γύρω από τη Σελήνη
- Τραμπ σε Ευρωπαίους: «Μάθετε να πολεμάτε μόνοι σας, τέρμα η βοήθειά μας»
- Μιχαηλίδου: Σε μία εβδομάδα ανοίγουν οι αιτήσεις για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς»
- Πιερρακάκης: Το Δημόσιο δεν θα ασκήσει ένδικα μέσα για τις αποζημιώσεις στην τραγωδία των Τεμπών
- Καύσιμα: Από αύριο η επιδότηση στο diesel, προσεχώς για… fuel pass
- Eurostat: Στο 2,5% ο πληθωρισμός το Μάρτιο στην ευρωζώνη και στο 3,3% στην Ελλάδα
- Χατζηδάκης: Η χώρα δεν χρειάζεται αυτή την ώρα εκλογές
- Μαρινάκης: Αν οι πολίτες δεν μας δώσουν αυτοδυναμία, θα πρέπει να επιδιώξουμε η χώρα να έχει κυβέρνηση









