• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΗΠΑ-Κίνα: Λευκός Οίκος: Το δείπνο του προέδρου Τραμπ με τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ θα πραγματοποιηθεί σε λίγη ώρα

ΗΠΑ-Κίνα: Λευκός Οίκος: Το δείπνο του προέδρου Τραμπ με τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ θα πραγματοποιηθεί σε λίγη ώρα

O Λευκός Οίκος ανακοίνωσε σήμερα ότι το δείπνο του αμερικανού προέδρου με τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ θα πραγματοποιηθεί σε λίγη ώρα (στις 5.30 τοπική ώρα).

 

Οι ηγέτες των δύο μεγαλύτερων οικονομιών παγκοσμίως, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Σι Τζινπίνγκ, θα καθίσουν ο ένας απέναντι στον άλλον, στο δείπνο αυτό στην Αργεντινή που πολλοί ελπίζουν ότι θα σταματήσει, τουλάχιστον προσωρινά, ένα κλιμακούμενο εμπορικό πόλεμο μεταξύ των δύο χωρών.

Ο σύμβουλος του προέδρου Τραμπ σε θέματα εμπορίου Πίτερ Ναβάρο, ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Στίβεν Μνιούτσιν, ο υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο ο γαμπρός του αμερικανού προέδρου και σύμβουλός του, ο Τζάρεντ Κούσνερ, και ο εμπορικός αντιπρόσωπος των ΗΠΑ Ρόμπερτ Λάιτιτζερ θα παρακαθίσουν στο δείπνο του Τραμπ με τον Σι.

Επίσης, ο Λευκός Oίκος επιβεβαίωσε σήμερα ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε άτυπη συνομιλία με τον ομόλογό του της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν στο δείπνο της G20 χθες βράδυ, Παρασκευή.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu