σύμφωνα με την οποία αναστέλλεται προσωρινά η εκδίκαση της μήνυσης που είχε καταθέσει η Επιτροπή Αποζημιώσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων, ώστε να πιέσει το υπουργείο των Οικονομικών προκειμένου να παραδώσει φορολογικά στοιχεία του προέδρου Τραμπ.
Ο Μακφάντεν δήλωσε πως αναμένει μία απόφαση του Εφετείου της Περιφέρειας της Κολούμπια σχετικά με το αν ο πρώην Νομικός Σύμβουλος του Λευκού Οίκου Ντον Μακγκάν πρέπει να καταθέσει στο Κογκρέσο και στο πλαίσιο της δίκης για την καθαίρεση του προέδρου Τραμπ.
Οι δικαστές που έχουν αναλάβει την εκδίκαση της υπόθεσης καλούνται να αποφασίσουν αν τα δικαστήρια μπορούν να επιλύσουν διαμάχες μεταξύ του Κογκρέσου και του Λευκού Οίκου αναφορικά με την παράδοση εγγράφων, αλλά και τις καταθέσεις μαρτύρων.
Η απόφαση του εφετείου αναμένεται στα τέλη Ιανουαρίου.
photo unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μ. Ανατολή: Ο ΓΓ του ΟΗΕ διορίζει Προσωπικό Απεσταλμένο για τη διαχείριση της σύγκρουσης και ανησυχεί για παγκόσμιο οικονομικό σοκ
- Για «έκρηξη» βίας που οφείλεται εν μέρει στους μετανάστες, μίλησε ο καγκελάριος της Γερμανίας
- Ντόμινο παραιτήσεων στην Ιταλία: Αποχώρησε και η υπουργός Τουρισμού, Ντανιέλα Σαντανκέ
- Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος ταρακούνησε και την Θεσσαλονίκη
- Εντοπίστηκε στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης η σορός του 34χρονου αγνοούμενου δύτη
- Συναγερμός στην Πεύκη: Εντοπίστηκε οβίδα σε οικοδομή
- ΗΠΑ-Κίνα: Η μεγάλη συνάντηση ανακοινώθηκε – Ο πλανήτης οργανώνεται
- Αεροδρόμιο στις ΗΠΑ έσπασε ρεκόρ αλλά και τις… μύτες των παρευρισκομένων, με τη μεγαλύτερη σειρά από cheesesteaks στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα διευρύνει την “ουδέτερη ζώνη” του στον Λίβανο
- Το «μαστίγιό» τους δείχνουν οι ΗΠΑ στο Ιράν: Ο Τραμπ «δεν μπλοφάρει και είναι έτοιμος να εξαπολύσει την κόλαση»









