ΗΠΑ: Αυτό που έγινε, δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο

Ακόμα ένα αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα στις ΗΠΑ με πρωταγωνιστή, ένα νεαρό.

Να σημειωθεί ότι οι Δημοκρατικοί χρησιμοποίησαν αυτό το γεγονός, ώστε να ζητήσουν να εφαρμοστεί ο έλεγχος των όπλων. Οι Ρεπουμπλικάνοι όμως, υποστηρίζουν ότι τα όπλα δεν σκοτώνουν από μόνα τους και ότι για αυτά τα αιματηρά συμβάντα, την ευθύνη φέρουν αποκλειστικά οι κάτοχοι, οι οποίοι ακόμα και αν δεν είχαν όπλα στην κατοχή τους και πάλι θα έβρισκαν τρόπο να προκαλέσουν το χάος.

Η φονική επίθεση στην πόλη Ελ Πάσο, συγκλόνισε την αμερικανική κοινωνία. Ο δράστης άνοιξε πυρ και άφησε πίσω του νεκρούς και τραυματίες.

Για το θέμα μπορείτε να διαβάσετε λεπτομέρειες, σε προηγούμενό μας άρθρο.

Υπάρχει μια ιστορία αυτοθυσίας που δεν πρέπει να προσπεράσουμε. Ενώ η άδικη δολοφονία των ανθρώπων βρισκόταν σε εξέλιξη, οι γονείς ενός μωρού 2 μηνών, έκαναν κάτι που θα μείνει αξέχαστο στην συνείδηση των Αμερικανών και όχι μόνο.

Έγιναν ασπίδα για το παιδί τους και με τα κορμιά τους σταμάτησαν τις σφαίρες. Με αυτό τον τρόπο έσωσαν το παιδί τους, αλλά οι ίδιοι δεν κατάφεραν να ζήσουν. Η ιστορία αυτή είναι μοναδική και για αυτό σας την μεταφέρουμε.

Ο ορισμός της αυτοθυσίας: Μήνυμα ότι το κακό δεν θριαμβεύει για πολύ. Αυτού του τύπου οι ήρωες μας δημιουργούν μια γλυκο-πικρη αίσθηση. Γλυκιά επειδή θυσιάστηκαν για να σώσουν ένα μωρό και πικρή διότι στην προσπάθειά τους έπεσαν νεκροί.

Ήρωες λοιπόν οι Τζόρνταν και Άντρε Ανκόντο.

Photo:pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •