Η στιγμή που τεράστια τρύπα ανοίγει και “καταπίνει” 25 άτομα που χορεύουν, vid

Καθόλου καλά δεν πήγε ένα πάρτι αποφοίτησης στο Περού.

Η πίστα κατέρρευσε, «καταπίνοντας» τους εφήβους που βρίσκονταν πάνω σε αυτήν και δημιουργώντας εικόνες που θα μπορούσαν να προέρχονται από ταινία αποκάλυψης. Το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα από το περιστατικό συγκέντρωσε πάνω από 4,2 εκατομμύρια views στο TikTok.

Το… φιάσκο συνέβη την ώρα που οι έφηβοι γιόρταζαν στο λύκειό τους στο Σαν Μαρτίν, σύμφωνα με την ElPopular.pe. Στο βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου, οι καλοντυμένοι μαθητές φαίνονται να χορεύουν όλοι μαζί στη μέση της πίστας.

Σύντομα, μια τεράστια τρύπα ανοίγει στο πάτωμα και οι μαθητές πέφτουν μέσα σε αυτήν, με τη σκόνη να γεμίζει τον αέρα. Ο DJ σταματά να παίζει μουσική και οι υπόλοιποι τρέχουν να τους βοηθήσουν.

Άγνωστο είναι ακόμη τι προκάλεσε την κατάρρευση. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Trome, το πάτωμα ήταν φτιαγμένο από ξύλο και δεν μπορούσε να υποστηρίξει το βάρος των παιδιών.

@elpopular.pe Más info en la web 🙌🏻 #SanMartín #Escolares #Accidente #Discoteca #Fiesta #FiestaDePromoción #Promoción #ParaTi #FYP #Viral #Noticia #Noticias #Peru #Perú #ElPopular #DiarioElPopular ♬ Tubarão Te Amo – DJ LK da Escócia & Tchakabum & Mc Ryan SP

Και οι 25 μεταφέρθηκαν στο τοπικό ιατρικό κέντρο. Ευτυχώς κανείς δεν σκοτώθηκε, όμως η σοβαρότητα των τραυμάτων των μαθητών δεν έχει γίνει γνωστή.

Στο TikTok πάντως δεν έλειψαν τα αστεία για το περιστατικό. «Όταν λένε… θα χορέψουμε μέχρι να σπάσει το πάτωμα», σχολίασε κάποιος.

(Newsbeast – scr)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί