Η στιγμή που ο Τζορτζ Μπους δίνει «κρυφά» μία καραμέλα στη Μισέλ Ομπάμα (βίντεο)

Τον Τζορτζ Μπους με τη Μισέλ Ομπάμα τους συνδέει μία αμοιβαία συμπάθεια και φιλία.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, έδωσε με τρόπο μια καραμέλα στην πρώην Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα, κατά τη διάρκεια της κηδείας του γερουσιαστή Τζον ΜαΚέιν – και φυσικά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν μπορούσαν να το αφήσουν ασχολίαστο.

Κατά την διάρκεια που εκφωνούσε τον επικήδειό του ο Τζο Λίμπερμαν στην κηδεία του ΜακΚέιν, στον Καθεδρικό Ναό της Ουάσινγκτον το Σάββατο, οι τηλεοπτικές κάμερες συνέλαβαν την στιγμή.


Την ώρα που καθόντουσαν στην μπροστινή σειρά, ο Μπους φαίνεται να παίρνει μία καραμέλα από την γυναίκα του, Λόρα Μπους. Στη συνέχεια, ο 43ος Πρόεδρος των ΗΠΑ έδωσε διακριτικά την καραμέλα αυτή στην Μισέλ Ομπάμα που καθόταν δεξιά του.

Η πρώην Πρώτη Κυρία διακρίνεται να λέει: «Σ’ ευχαριστώ» αποδεχόμενη την καραμέλα, ενώ ο σύζυγός της, ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, κοιτάζει τους δυο τους.

Η τρυφερή στιγμή ενέπνευσε τους χρήστες του Twitter, που δήλωσαν ότι αντιπροσώπευε μια εποχή που η ευγένεια ήταν ο κανόνας στην πολιτική.

«Βλέποντας τον Τζορτζ Μπους να παίρνει κρυφά μια καραμέλα από την γυναίκα του Λόρα και να την δίνει στην Μισέλ, ενώ προσπαθεί να είναι διακριτικός, μου δίνει πίστη στο μέλλον των Ρεπουμπλικανών μας» έγραψε ένας χρήστης του Twitter.

«Ο Τζορτζ Μπους που μοιράζεται μια καραμέλα με την Μισέλ Ομπάμα είναι όλα τα λεφτά» έγραψε ένας άλλος. «Ο Τζορτζ Μπους που δίνει κρυφά στην Μισέλ Ομπάμα μια καραμέλα είναι μια γλυκιά και σκληρή μεταφορά για όλα όσα έχουν χάσει στην πολιτική» τουίταρε η δημοσιογράφος Φέιθ Σάλι.

Η στενή φιλία μεταξύ του πρώην προέδρου και της συζύγου του διαδόχου του, έχει προβληθεί στο κοινό σε αρκετές περιπτώσεις.

Η πιο αξιομνημόνευτη ήταν όταν οι δυο τους φωτογραφήθηκαν με την Μισέλ Ομπάμα να αγκαλιάζει τον πρώην πρόεδρο Μπους, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του Εθνικού Μουσείου Αφροαμερικανικής Ιστορίας και Πολιτισμού του Smithsonian τον Σεπτέμβριο του 2016.

Η εικόνα τότε, είχε γίνει viral, και θεωρείται το απόλυτο στιγμιότυπο της σχέσης τους.

0 72χρονος Τζορτζ Μπους είχε δηλώσει στο περιοδικό People, πέρυσι, ότι ανέπτυξε μια ειλικρινή σχέση με την 54χρονη πρώην Πρώτη Κυρία, διότι της αρέσει η αίσθηση του χιούμορ του. «Σε όποιον αρέσει η αίσθηση του χιούμορ μου, αμέσως τον συμπαθώ», δήλωσε ο Μπους.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu