Η Ρωσία διώχνει τους «ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ» της Δύσης! Κλείνουν τοπικά παραρτήματα ΜΚΟ

Στα πλαίσια της πρόσφατης εντολής Πούτιν για τους προδότες εντός Ρωσίας.

Δεν πέρασε πολύς καιρός από την ομιλία-σταθμό του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, σχετικά με την εξόντωση της «ΠΕΜΠΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ» εντός Ρωσίας.

Σήμερα μας έρχεται η παρακάτω είδηση που μεταδίδει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Eιδήσεων:

Η Ρωσία έκλεισε χθες Παρασκευή τα γραφεία συνολικά 15 ξένων μη κυβερνητικών οργανώσεων, μεταξύ των οποίων και εκείνα της Διεθνούς Αμνηστίας και του Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (HRW), όπως ανακοίνωσε απόψε το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Το τοπικό παράρτημα της Διεθνούς Αμνηστίας (Ηνωμένο Βασίλειο) και του HRW (ΗΠΑ) “αποκλείστηκαν από το επίσημο μητρώο των ξένων μη κυβερνητικών οργανώσεων” στη Ρωσία λόγω “παραβιάσεων της ρωσικής νομοθεσίας” αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

Η Διεθνής Αμνηστία διευκρίνισε από την πλευρά της ότι η απόφαση αυτή ισοδυναμεί ντε φάκτο με κλείσιμο των γραφείων της.

Από το επίσημο μητρώο διαγράφτηκαν επίσης το Κληροδότημα Κάρνεγκι για τη Διεθνή Ειρήνη, το Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ, το Ίδρυμα Αγά Χαν και το Ινστιτούτο Διεθνούς Εκπαίδευσης.

Συνολικά, οι εννέα μη κυβερνητικές οργανώσεις είναι γερμανικές, τρεις αμερικανικές, μία βρετανική, μία πολωνική και μία ελβετική.

Δεν διευκρινίστηκε για ποιες “παραβιάσεις” κατηγορούνται οι οργανώσεις αυτές.

Πριν από μερικές ημέρες το HRW ανέφερε ότι βρήκε “πολλές περιπτώσεις” στις οποίες οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις παραβίασαν το δίκαιο του πολέμου στην Ουκρανία.

(ΦΩΤΟ:pixabay)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί