• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η Μελάνια «έλυσε» τη σιωπή της: «Χρειαζόμαστε τον Τραμπ για άλλα 4 χρόνια»

Η Μελάνια «έλυσε» τη σιωπή της: «Χρειαζόμαστε τον Τραμπ για άλλα 4 χρόνια»

"Από τον Μάρτιο οι ζωές μας έχουν αλλάξει ριζικά", είπε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ σε μακρά αναφορά που έκανε σήμερα στον αντίκτυπο της COVID-19 στις ΗΠΑ

και εξήρε την αντιμετώπιση της πανδημίας από τον σύζυγό της Ντόναλντ Τραμπ στην ομιλία της στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων.

Κατά την δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, στο οποίο σπάνιες ήταν οι αναφορές στον νέο κορονοϊό, το 50χρονο πρώην μανεκέν από την Σλοβενία έκανε τη διαφορά.

“Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι ανησυχούν, θέλω να ξέρετε ότι δεν είσαστε μόνοι”, δήλωσε από τους κήπους του Λευκού Οίκου.

Βεβαιώνοντας ότι ο Τραμπ θα “κάνει κάθε τι δυνατό” για να τελειώσει αυτή η επιδημία, η οποία έχει προκαλέσει σχεδόν 180.000 νεκρούς στις ΗΠΑ, και για να λάβουν φροντίδα όλοι αυτοί που επλήγησαν, η Μελάνια εξήρε τις ηγετικές ικανότητες του συζύγου της.

“Έχουμε ανάγκη ο σύζυγός μου να είναι πρόεδρός μας για άλλα τέσσερα χρόνια”, τόνισε. “Δεν είναι ένας παραδοσιακός πολιτικός. Δεν μιλάει μόνο, φέρνει αποτελέσματα”.

Παράλληλα στην ίδια γραμμή με τις επανειλημμένες επιθέσεις του συζύγου της στα, όπως τα αποκαλεί αυτός μέσα ενημέρωσης των “Fake News”, η Μελάνια καταδίκασε “τις φήμες” που διαδίδουν οι δημοσιογράφοι και τις “ψευδείς πληροφορίες”, όπως και τις “επιθέσεις” από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών.