Η Λεπέν, κερδίζει «πόντους» – Η δημοτικότητα του Μακρόν, έχει πέσει στα Τάρταρα (ΦΩΤΟ)

Η Λεπέν, βλέπει τα ποσοστά της να ανεβαίνουν.

Η πολιτική του Μακρόν, έχει εξοργίσει τους Γάλλους. Αρχικά, ο νέος πολιτικός είχε μια μεγάλη δυναμική, η οποία όμως χάθηκε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Ο εκλεκτός της Νέας Τάξης στην Γαλλία, δεν τα πηγαίνει καλά, αφού ο εναγκαλισμός του με την εξουσία, τον έκανε να χάσει την επαφή του με την κοινωνία.

Ο Μακρόν, αυτή την στιγμή είναι ο χαμηλότερος σε δημοτικότητα πρόεδρος των τελευταίων δεκαετιών.

Mitterand (PS-S&D): 48%
Chirac (UMP-EPP): 35%
Sarkozy (UMP-EPP): 48%
Hollande (PS-S&D): 29%
Macron (LREM-ALDE): 26%

Σχόλιο: Μιλάμε για απόλυτη αποτυχία!!

Δείτε ΕΔΩ

Την ίδια ώρα, η Λεπέν βρίσκεται οριακά μπροστά, αλλά πιθανότατα θα αυξήσει τα ποσοστά της:

Le Pen (RN-ENF): 27% (+3)
Macron (LREM-ALDE): 26% (-3)
Dupont-Aignan (DLF-EFDD): 25%
Ruffin (PD-*): 23%
Besancenot (NPA-LEFT): 22% (+1)
Hamon (G.s.-S&D: 21% (-2)

Σημείωση:

Η Λεπέν, θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερα ποσοστά, αλλά η αρκετά χαλαρή Αντιπολίτευση που κάνει δεν τις αφήνει και πολλά περιθώρια. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι έχει έρθει πολλές φορές σε κόντρα με τον πατέρα της, ακριβώς επειδή κρατάει πολύ χαμηλά τους τόνους.

Ας μην ξεχνάμε όμως, το εξής:

Οι Γάλλοι είναι παραδοσιακά…. προοδευτικοί, οπότε τα βήματα για την επάνοδο της λεγόμενης Δεξιάς (τύπου Νέας Δημοκρατίας), είναι πολλά, αλλά σταθερά. Ο ανεκδιήγητος Μακρόν, ακολουθεί πιστά τις εντολές της Παγκοσμιοποίησης, του καταναγκασμού και του ελέγχου, σε μια χώρα που έχει χάσει τον Εθνικό της προσανατολισμό.

Εκατομμύρια μετανάστες βρίσκονται στην Γαλλία και έχουν αλλάξει πολλά πράγματα,στην χώρα. Σιγά σιγά όμως, ανεβαίνουν οι δυνάμεις του Εθνικισμού και πρέπει να τονιστεί το εξής γεγονός:

Στην προοδευτική Γαλλία, θεωρούν εθνικίστρια την Λεπέν, η οποία στην πραγματικότητα είναι λιγότερο Αριστερή από τον Μακρόν, απλά!!! Καταλαβαίνουμε λοιπόν, ότι αυτή είναι η λεγόμενη Δεξιά στην Γαλλία.

 

 

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu