“Δεν την έχω δει ακόμα” ομολόγησε η ηθοποιός που ήταν προσκεκλημένη στην εκπομπή “Live with Kelly and Ryan”.
Ωστόσο κατέστησε σαφές ότι η ταινία “Hustlers” δεν είναι η μοναδική, στην οποία συμμετείχε και δεν έχει δει.
Η ηθοποιός είπε ότι αφού παρακολούθησε το “Crazy Rich Asians” το 2018 για το οποίο κέρδισε Χρυσή Σφαίρα “σταμάτησε να βλέπει τα πάντα”.
“Δεν παρακολούθησα τις εμφανίσεις μου σε talk show, στη σειρά «Fresh Off the Boat» ή στο φιλμ «Hustlers» απλά επειδή σκέφτηκα ότι θέλω να επικεντρωθώ στο παρόν και να μην είμαι αυτοκριτική και να σκέφτομαι και να μιλώ πάρα πολύ για το παρελθόν” πρόσθεσε.
Τον Μάιο του 2019, η Κόνστανς Γου επικρίθηκε έντονα για την αντίδρασή της για τη συνέχιση της σειράς “Fresh Off the Boat” για έκτη σεζόν.
Εκείνη την εποχή, έγραψε στο Twitter: “Τόσο αναστατωμένη τώρα που κυριολεκτικά κλαίω”, αλλά αργότερα διευκρίνισε το σχόλιό της λέγοντας ότι ήταν “προσωρινά αναστατωμένη” επειδή η ανανέωση σήμαινε ότι έπρεπε να “εγκαταλείψει ένα άλλο project, με το οποίο ήταν πραγματικά παθιασμένη”.
photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον στην Ιρλανδία – Έφτιαξαν μηλόπιτα, ήπιαν μηλίτη και μάζεψαν φρούτα, vid
- Τροπολογίες προς ψήφιση στην Ρωσία: 2 εκατ. έφεδροι θα ξεχυθούν στην Ουκρανία, αν χρειαστεί
- Θεσσαλονίκη: Ένοχη για έκθεση νηπιαγωγός επειδή ξέφυγε παιδάκι από την τάξη της και βρέθηκε στον δρόμο
- Γάζα: Η δεύτερη φάση της συμφωνίας “ξεκινά τώρα”, σύμφωνα με τον Τραμπ
- Ηλιουπόλεως: Αύριο στο Αυτόφωρο η δίκη του άντρα που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε 43χρονη οδηγό
- Σε πανικό ο Ζελένσκι χάνει τον έλεγχο; Τι συμβαίνει αυτές τις μέρες εντός Ουκρανίας
- Έναρξη της Ιπποκρατικής Εβδομάδας – Η Ελλάδα στο επίκεντρο της Παγκόσμιας Ιατρικής Κοινότητας
- Φοβούνται για τον χειμώνα που έρχεται στην Ουκρανία – Νέες διακοπές ηλεκτροδότησης
- Τραγωδία στο Μπανγκλαντές: Τουλάχιστον 16 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε βιοτεχνία ενδυμάτων
- Ρωσία/Συρία: Στην Μόσχα θα μεταβεί την Τετάρτη ο αλ Σάρα