Η Κίνα ξύπνησε και προσπαθεί να ξεφύγει, από τον Κομμουνισμό

Το κινεζικό Κράτος, είναι Κομμουνιστικό και ακολουθεί πολιτικές, οι οποίες καμία σχέση δεν έχουν, με τον ελεύθερο τρόπο σκέψης.

Αυτό το γεγονός όμως, πιθανότατα θα αλλάξει σύντομα. Οι Κομμουνιστές Κινέζοι, εξάγουν σχεδόν τα πάντα και τώρα θέλουν να περάσουν στο επόμενο βήμα.

Το Πεκίνο θα συνεχίσει, τις προσπάθειες φιλελευθεροποίησης, της κινεζικής αγοράς

Οι προσπάθειες της Κίνας για το φιλελεύθερο άνοιγμα της αγοράς της, αλλά και την οικονομική υποστήριξη των ιδιωτικών επενδύσεων και των επιχειρήσεων θα συνεχιστούν, σύμφωνα με τον Γιαν Πενκτσένγκ εκπροσώπου της αρμόδιας επιτροπής για ανάπτυξη και τις μεταρρυθμίσεις (NDRC).

Σύμφωνα με τον Γιαν, το Πεκίνο θα ενθαρρύνει τις τοπικές κυβερνήσεις να οργανώσουν κατάλληλους μηχανισμούς για την υλοποίηση ιδιωτικών επενδύσεων, αλλά και για να ενθαρρύνουν τους οικονομικούς φορείς να υιοθετήσουν την σύγχρονη τεχνολογία, ώστε να χορηγούν δάνεια σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Παράλληλα, το Πεκίνο θα εργαστεί για την βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος, αλλά και την ενίσχυση της προστασίας των περιουσιακών δικαιωμάτων.

Σημείωση

Οι….Κομμουνιστές (;) επιθυμούν να βελτιώσουν το επιχειρηματικό κλίμα αλλά και να προστατεύσουν τα περιουσιακά δικαιώματα. Ο Κομμουνισμός λέει ότι όλα πρέπει να τα έχει το Κράτος, επομένως οι Κινέζοι κάνουν βήματα προς τα εμπρός.

Σχόλιο: Μέχρι και οι Κομμουνιστές, κατάλαβαν ότι χωρίς ιδιωτικές επιχειρήσεις, δεν υπάρχει μέλλον.

Υπάρχουν όμως κάποιοι, οι οποίοι έχουν μια άλλη…άποψη! Στο τέλος οι Κινέζοι, θα διώξουν από πάνω τους τον Κομμουνισμό και η Ελλάδα θα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο, η οποία θα ακολουθεί αυτό το μοντέλο διακυβέρνησης.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu