Σύμφωνα με τη washingtonpost.com, πρέπει να ληφθούν νέα μέτρα και το κράτος να προετοιμαστεί για το πιο ακραίο και χειρότερο σενάριο.
«Στη συνάντηση τονίστηκε ότι η πολυπλοκότητα και η σοβαρότητα των προβλημάτων εθνικής ασφάλειας που αντιμετωπίζει η χώρα έχουν αυξηθεί δραματικά. Το μέτωπο εθνικής ασφάλειας πρέπει να οικοδομήσει στρατηγική, να έχει αρκετή αυτοπεποίθηση για να εξασφαλίσει τη νίκη και να έχει βαθιά επίγνωση των δυνατοτήτων και των πλεονεκτημάτων του», αναφέρει το δημοσίευμα.
Επίσης, στο συνέδριο Κινέζοι αξιωματούχοι είπαν ότι «πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τα χειρότερα και ακραία σενάρια και να είμαστε έτοιμοι να αντέξουμε στη μεγάλη δοκιμασία των ισχυρών ανέμων, των ασταθών νερών και ακόμη και των επικίνδυνων καταιγίδων».
Με βάση το αμερικανικό δημοσίευμα, οι φόβοι εγείρονται λόγω της ραγδαίας ανόδου της τεχνητής νοημοσύνης, που συμβαίνει σε επιχειρήσεις που ελέγχονται ή δραστηριοποιούνται στη Δύση και τις ΗΠΑ. Παράλληλα, ενισχύονται από τις πρόσφατες αντιδράσεις στα κινεζικά social media, με αφορμή το σκληρό lockdown που εφαρμόστηκε για τον κορονοϊό.
(newsbeast – freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γαλλία: Στο εδώλιο ο φροντιστής των ασημικών του Ελιζέ κατηγορούμενος για κλοπή πολύτιμων αντικειμένων
- Συμμορία διακινούσε ναρκωτικά ακόμα και μέσα σε σχολεία – Συνελήφθησαν 12 άτομα, εκ των οποίων 6 ανήλικοι
- Ένα πλωτό ασθενοφόρο για να σώζει ζωές απέκτησε ο Άη Στράτης
- Χριστουγεννιάτικη γιορτή με δώρα για τους 7 μαθητές στο Αγαθονήσι
- «Athens Santa Run 2025»: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας
- Θεσσαλονίκη: Ανήλικος που είχε εξαφανιστεί εντοπίστηκε σε διαμέρισμα που διέμεναν Τούρκοι υπήκοοι
- Σέρρες: Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τρία άτομα για διάρρηξη διαμερίσματος
- Εισαγγελική παρέμβαση για το άνοιγμα των διοδίων στο Δροσοχώρι Ιωαννίνων
- «Βρέχει» drones στην Τουρκία: Προβληματίζουν οι τρεις πτώσεις μέσα σε λίγες μέρες, vid
- Άρχισαν να ανοίγουν κατά τόπους τα διόδια οι αγρότες στα μπλόκα, vid









