Η…εξομολόγηση της Μισέλ Ομπάμα: «Οι άντρες έκριναν ακόμη και τα οπίσθιά μου»

Η Μισέλ Ομπάμα ανήκει στις γυναίκες του 21ου αιώνα που αποτελούν σύμβολα δυναμισμού και εμπνέουν με την προσωπικότητά τους.

Η Μισέλ Ομπάμα βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής της Οπρα Γουίνφρεϊ και μίλησε για το πώς αντιμετωπίζει τον χρόνο που περνά και το σώμα που μεγαλώνει αλλά και πώς μαθαίνει στις κόρες της να αγαπήσουν τον εαυτό τους και να τον αποδέχονται.

«Οι κόρες μου μεγαλώνουν κι έχουν ξεκινήσει να κρίνουν τον εαυτό τους και το σώμα τους. “Δε χωράω στα τζιν που είχα πέρυσι” μου λένε κι εγώ τους απαντώ “Μα είσαι έναν ολόκληρο χρόνο μεγαλύτερη. Γίνεσαι γυναίκα, δεν έχεις πια σώμα κοριτσιού”» είπε μεταξύ άλλων.


Μάλιστα, ανατρέχοντας στην εποχή που ο σύζυγός της, Μπαράκ Ομπάμα ήταν υποψήφιος για Πρόεδρος των Η.Π.Α. και «έτρεχε» τις καμπάνιες του, οι άνδρες την έκριναν ως προς την εξωτερική της εμφάνιση, κάτι που την προβλημάτιζε ιδιαίτερα.

Η ίδια συνάντησε την Όπρα Γουίνφρεϊ και μαζί μίλησαν στην εκπομπή της για το τι σημαίνει πραγματικά να είσαι μια σύγχρονη γυναίκα στα 56 σου το 2020, πώς κατάφερε να ξεπεράσει τις ανασφάλειές της και να αγαπήσει τον εαυτό της και τι συμβουλεύει τις κόρες της σχετικά με την εικόνα που έχουν οι ίδιες για τον εαυτό τους.

https://www.instagram.com/michelleobama/?utm_source=ig_embed

«Οι γυναίκες δε θέλουμε να μιλήσουμε για την ηλικία μας και καμιά φορά προσπαθούμε να μοιάζουμε, όπως μοιάζαμε στα 20! Λυπάμαι που το λέω, αλλά οι άντρες μπορείτε να μοιάζετε όπως θέλετε και κανείς δε σας λέει το αντίθετο.

Οι κόρες μου μεγαλώνουν κι έχουν ξεκινήσει να κρίνουν τον εαυτό τους και το σώμα τους.

“Δε χωράω στα τζιν που είχα πέρυσι” μου λένε κι εγώ τους απαντώ “Μα είσαι έναν ολόκληρο χρόνο μεγαλύτερη. Γίνεσαι γυναίκα, δεν έχεις πια σώμα κοριτσιού”» τόνισε η Μισέλ Ομπάμα

(bovary – φωτο:eurokinissi)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...