«Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων αυξάνεται, το βλέπουμε από τους αριθμούς. Δυστυχώς αυξάνεται και ο αριθμός των σοβαρών περιστατικών. Και το πιο ανησυχητικό είναι ότι αυξάνεται ο αριθμός των θανάτων», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.
Με αφορμή αυτή την αυξητική τάση των θανάτων έδωσε εντολή στους υπουργούς να λάβουν άμεσα μέτρα ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση.
Συγκεκριμένα είπε ότι πρέπει να μελετηθεί η κατάσταση με την νοσηλεία κατ’ οίκον ασθενών με κορονοϊό, να λυθεί το ζήτημα της επικοινωνίας ασθενών με τις κατά τόπους κλινικές, να φθάσουν τα φάρμακα στους ασθενείς που τα χρειάζονται καθώς δεν αρκεί μόνο να παραχθούν και να αγορασθούν, να υπάρξουν πρόσθετες αμοιβές έως το τέλος του έτους για τους φοιτητές ιατρικής που απασχολούνται στα νοσοκομεία για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και να ελεγχθούν τα κοινωνικά βοηθήματα που δίνονται στις περιφέρειες.
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Ρωσία λέει «όχι» σε πασχαλινή κατάπαυση πυρός
- Μαρινάκης: Τέλος στη χρόνια ομηρία των περιφερειακών σταθμών
- Βουλγαρία: Το Ιράν μας προειδοποίησε να μην επιτρέψουμε στις ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν βουλγαρικά αεροδρόμια
- Παγκόσμιο τσίρκο! Αυτούς τους… “ηγέτες” έχουν τα κράτη, vid
- ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Είναι μονόδρομος για τον κ. Μητσοτάκη η αποπομπή υπουργών και υφυπουργών»
- Οι Ρώσοι μίλησαν για τον «ξεχασμένο» πόλεμο της Ουκρανίας: «Πάρε την απόφαση», λένε στον Ζελένσκι
- Βρετανός πρωθυπουργός: Δεν θα εμπλακούμε στον πόλεμο της Μ. Ανατολής
- Τραμπ: Εξετάζω σοβαρά την αποχώρηση των ΗΠΑ από το ΝΑΤΟ
- Μήνυμα του 112 για περιορισμό των μετακινήσεων στην Αττική
- Συγκροτήθηκε η Υποεπιτροπή Εκτίμησης Πλημμυρικού Κινδύνου









