• Αρχική
  • Άρθρα
  • H ΦΩΤΟ με τον Χριστό στο twitter του Τραμπ που «έριξε» το διαδίκτυο

H ΦΩΤΟ με τον Χριστό στο twitter του Τραμπ που «έριξε» το διαδίκτυο

Εδώ και μερικές ώρες, μια φωτογραφία από τον λογαριασμό του Τραμπ, κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η εν λόγω φωτογραφία, που αναδημοσιεύτηκε από τον ίδιο τον Τραμπ στο επίσημο προφίλ του, απεικονίζει τον Χριστό να κρατάει μερικές βαλίτσες, ενώ αναγράφει: «Ο Ομπάμα με έδιωξε, ο Τραμπ, με κάλεσε να γυρίσω πίσω».

Ο Dave Schreiber που αρχικά δημοσίευε στο twitter την συγκεκριμένη εικόνα, γράφει για τον Αμερικανό πρόεδρο: Υπάρχουν τόσα πολλά για τα οποία πρέπει να είμαστε ευγνώμονες γα τον πρόεδρό μας, τον Τραμπ!
«Στα αλήθεια πιστεύω ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν θεόσταλτος και ήρθε με σκοπό να σώσει και να προστατεύσει την πιο αγαπημένη χώρα. Ο Θεός να ευλογεί αυτόν και την οικογένειά του».

Όπως είναι λογικό, από τη στιγμή της δημοσίευσής, έχουν γίνει χιλιάδες σχόλια, στα οποία οι χρήστες της δημοφιλούς εφαρμογής, δηλώνουν πως συμφωνούν ή διαφωνούν με αυτή.

Η εικόνα αναπαριστά πράγματι την αλήθεια. Ο Ομπάμα, όπως σας έχουμε γράψει πολλές φορές στο EL.GR ήταν και είναι πιόνι των παγκοσμιοποιητών, της Νέας Τάξης των Πραγμάτων.

Η Ατζέντα τους, προβλέπει τον αφανισμό της Χριστιανικής θρησκείας και την επικράτηση μιας LGBTQ αριστερής κοινωνίας και μιας πανθρησκείας, που θα έχει μάλιστα και στοιχεία οικολογίας. Περισσότερα επ αυτού, μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Ο Τραμπ ωστόσο είναι πράγματι…άγιος; Φυσικά και όχι. Είναι ο εκλεκτός στις ΗΠΑ της Εθνικής Δεξιάς ή Παλιάς Τάξης των Πραγμάτων. Σε αντίθεση με την Νέα Τάξη που θέλει μια παγκόσμια LGBTQ αριστερή κοινωνία, η Εθνική Δεξιά είναι υπέρ των ισχυρών εθνικών κρατών με σύνορα.

Στην πολιτική της Εθνικής Δεξιάς, η θρησκεία εν γένει παίζει επίσης μεγάλο ρόλο. Έτσι έχουμε το γνωστό τρίπτυχο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια, που δεν ανήκει στους Έλληνες όπως πολλοί πιστεύουν, αλλά σε αυτόν τον ιδεολογικοπολιτικό πόλο εξουσίας, στην Εθνική Δεξιά.

Σημαντικό: Η Εθνική δεξιά, ήταν που δημιούργησε τη θρησκεία του ΙουδαιοΧριστιανισμού τον 4ο μ.Χ αιώνα, ως μια ιδεολογική πλατφόρμα, διαστρεβλώνοντας τα λόγια του Χριστού και καίγοντας σχεδόν το σύνολο της αρχαίας -ελληνικής κατά το πλείστον- γνώσης.

Επομένως πράγματι, ο Τραμπ, ως εκλεκτός της Εθνικής Δεξιάς, άλλαξε την πολιτική που ακολουθούσε ο Ομπάμα, που ήταν πιόνι της Νέας Τάξης, και έφερε στο επίκεντρο της χώρας και πάλι το τρίπτυχο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια.

Όπως ο Δημοσθένης Λιακόπουλος έχει αποκαλύψει εδώ και χρόνια, η Εθνική Δεξιά (Παλιά Τάξη Πραγμάτων) και η Νέα Τάξη Πραγμάτων, είναι οι δυο ιδεολογικό-πολιτικοί πόλοι εξουσίας που αντιμάχονται επάνω στον πλανήτη.

Τονίζουμε για ακόμη μια φορά πως καμία εκ των δυο δεν είναι με τους ανθρώπους.

Με τους ανθρώπους, είναι μόνο ο Ιησούς Χριστός.

(φώτο: Screenshot)