• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Γρίφο» για την επιστημονική κοινότητα αποτελεί μία καλλονή από την Ιταλία – Δείτε γιατί

«Γρίφο» για την επιστημονική κοινότητα αποτελεί μία καλλονή από την Ιταλία – Δείτε γιατί

Τη «νίκη» της επί του κορωνοϊού μετά από συνολικά 74 ημέρες ανακοίνωσε με μια συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση στο Instagram η 23χρονη Μπιάνκα Ντομπρόιου,

η οποία είχε συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας καθώς οι γιατροί συνέχιζαν για εβδομάδες επί εβδομάδων να διαπιστώνουν ότι είναι φορέας του ιού μετά την προσβολή της από αυτόν στην Μπολόνια.

Η 23χρονη καλλονή από τη Ρουμανία είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο «Sant’ Orsola» στις 28 Φεβρουαρίου με πυρετό 40,7 και αφού υποβλήθηκε σε τεστ διαπιστώθηκε ότι ήταν θετική στον ιό.

Η Ντομπρόιου υποβλήθηκε συνολικά σε 11 τεστ με επτά να βγαίνουν θετικά, δύο να μην είναι ξεκάθαρα και τελικά δύο αρνητικά.

Οι θεράποντες ιατροί χαρακτήριζαν «μοναδική» την περίπτωση της Μπιάνκα, η οποία από τις 6 Μαρτίου οπότε και πήρε εξιτήριο παρέμεινε σε αυστηρή απομόνωση στο σπίτι της.

«Αυτό που ξέρω είναι ότι πέρασα δύο μήνες κόλασης. Τι θέλω να κάνω τώρα; Θέλω να παω μια βόλτα. Δεν μπορώ να θυμηθώ πώς είναι αυτό» έγραψε η νεαρή στην ανάρτησή της στο Instagram.

Όσο για το γεγονός ότι πλέον είναι αρνητική στον κορωνοϊό η ίδια γράφει «είναι ένα μοναδικό συναίσθημα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι αλήθεια αυτό».

«Ήταν ένας εφιάλτης, όσοι δεν το έχουν ζήσει δεν μπορούν να το καταλάβουν. Τώρα πλέον οι ημέρες έχουν νόημα ξανά» προσθέτει η νεαρή.

Το μοντέλο που σπουδάζει στην Ιταλία θα πρέπει παρόλα αυτά να επισκέπτεται κατά διαστήματα το νοσοκομείο Sant’Orsola προκειμένου να υποβάλλεται σε έλεγχο της υγείας της.

(protothema – φωτο:screenshot)