• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Go»: Η 77 μέτρων υπερπολυτελής θαλαμηγός βρίσκεται στη Ρόδο και… μαγνητίζει τα βλέμματα! (βίντεο)

«Go»: Η 77 μέτρων υπερπολυτελής θαλαμηγός βρίσκεται στη Ρόδο και… μαγνητίζει τα βλέμματα! (βίντεο)

Η Ρόδος βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, αυτή τη φορά για μια υπερπολυτελή θαλαμηγό, η οποία κατέφτασε στο νησί και κεντρίζει τα βλέμματα. Ο συνδυασμός του υπέροχου χρώματός της με το μέγεθός της, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος!

Η 77 μέτρων «Go» τυρκουάζ χρώματος, βρίσκεται απο το περασμένο Σάββατο (23-06-2018) το απόγευμα στην περιοχή «Κολώνα» στο λιμάνι της Ρόδου ενώ είναι άγνωστο πόσο καιρό θα παραμείνει στο νησί.

Με 13 επιβάτες και 21 άτομα πλήρωμα, η θαλαμηγός «Go» κατασκευάστηκε από την εταιρεία Turquoise στην Τουρκία και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της το 2018. Τον σχεδιασμό ανέλαβε η εταιρεία H2 Yacht Design ενώ είναι φτιαγμένη από χάλυβα και αλουμίνιο. Η εντυπωσιακή θαλαμηγός αποτελεί μία από τις πιο καινούργιες των τελευταίων μηνών και το ταξίδι της στη Ρόδο, ήταν ένα από τα πρώτα της.

Είναι μια ιδιαίτερα σύγχρονη θαλαμηγός με όλες τις ανέσεις και πολυτέλειες. Διαθέτει ένα μικρότερο σκάφος προκειμένου να προσεγγίζει τη στεριά όταν βρίσκεται στα ανοιχτά ή ακόμη και για τις μικρές της εξορμήσεις των επιβατών της, ενώ μάλιστα υπάρχει χώρος και για να φιλοξενεί λιμουζίνα στο γκαράζ της.

Στο εσωτερικό της διαθέτει πολυτελείς σκάλες αλλά και ασανσέρ, εννέα καμπίνες για φιλοξενία και μια κεντρική υπερπολυτελή για τον ιδιοκτήτη της. Διαθέτει επίσης πισίνα, τζακούζι, γυμναστήριο, σπα, χαμάμ κ.α.