Η αιτία σχετίζεται με την… υπόθεση Έπσταϊν που ταλανίζει εδώ και χρόνια τις ΗΠΑ και αποτελεί προσωπικό «αγκάθι» του Ντόναλντ Τραμπ.
Πιο συγκεκριμένα, ο Χάντερ άφησε υπονοούμενα πως η Μελάνια γνώρισε τον Τραμπ μέσω του καταδικασμένου για παιδεραστία, Τζέφρι Έπσταϊν.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο δικηγόρος της Μελάνιας απαίτησε από τον Χάντερ Μπάιντεν να «ανακαλέσει αμέσως τις ψευδείς, δυσφημιστικές, υποτιμητικές και προκλητικές δηλώσεις» που έκανε για την Μελάνια Τραμπ σε συνέντευξή του σε διαδικτυακή εκπομπή.
«Η μη συμμόρφωση θα αφήσει την κυρία Τραμπ χωρίς άλλη επιλογή από το να ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματα και τα ένδικα μέσα που έχει στη διάθεσή της για να ανακτήσει την τεράστια οικονομική ζημία και τη φθορά της φήμης που της προκάλεσε», έγραψε ο Αλεχάντρο Μπρίτο σε σχετική επιστολή.
«Δεδομένου του εκτενούς ιστορικού σας να εκμεταλλεύεστε τα ονόματα άλλων – συμπεριλαμβανομένου του επωνύμου σας – για προσωπικό όφελος, είναι προφανές ότι δημοσιεύσατε αυτές τις ψευδείς και δυσφημιστικές δηλώσεις για την κυρία Τραμπ για να τραβήξετε την προσοχή πάνω σας».
Η Μελάνια καλεί επίσης τον μεγάλο γιο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ να «ανακαλέσει αμέσως και πλήρως το βίντεο και να δημοσιεύσει αμέσως μια συγγνώμη για τις ψευδείς, δυσφημιστικές, υποτιμητικές, παραπλανητικές και προκλητικές δηλώσεις».
ΑΠΕΜΠΕ-EPA-CNP POOL photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Cloud Dancer”: Αυτή η απόχρωση του λευκού είναι το χρώμα του 2026, σύμφωνα με την Pantone
- Μυστήριο: 18χρονος Βρετανός εξαφανίστηκε στο Κάστρο του Δράκουλα σε «περίεργη» υπόθεση
- Απίστευτο! Εργοδότης στην Ισπανία απέλυσε την υπάλληλό του επειδή πήγαινε νωρίτερα στη δουλειά
- Χριστούγεννα: Επιστήμονες έφτιαξαν μαθηματικό τύπο για τον ιδανικό στολισμό του δέντρου
- Ο Πούτιν δεν είναι ο ηγέτης που έχουν συνηθίσει – Και αποδείχθηκε ακόμα μία φορά
- Σταθερά τα δημοτικά τέλη των νοικοκυριών για το 2026 στον δήμο Αθηναίων
- Ο Δημήτρης Φινοκαλιώτης επανεξελέγη πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης
- Αποκλεισμένος ο αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας
- Σεισμός στην Ιαπωνία: Οι αρχές ήραν την προειδοποίηση για τσουνάμι
- Δένδιας: Τι είπε για την Άμυνα και την «Ατζέντα 2030»









