«Γιατί άφησαν αφύλακτο το κτίριο;;;»: Πρώην πράκτορας ξεσπά για την απόπειρα κατά Τραμπ, vid

Όλοι αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να μην φυλασσόταν το μοναδικό κτίριο σε ακτίνα 130 μέτρων από εκεί όπου μιλούσε ο Τραμπ!

Με τον Τραμπ να γλιτώνει από θαύμα τον θάνατο, αρχίζουν να ερευνώνται τα «γιατί;» πίσω από τα μεγάλα κενά ασφαλείας στην απόπειρα δολοφονίας που συγκλόνισε τις ΗΠΑ.

Μιλώντας στο Mega, πρώην πράκτορας των Aμερικανικών Mυστικών Yπηρεσιών αποκαλύπτει τα λάθη στα μέτρα προστασίας του πρώην προέδρου.

Πρώην μέλος της προσωπικής φρουράς του προέδρου Τζόρτζ Μπους που επί 30 χρόνια υπηρέτησε στις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής μίλησε για τα πρωτοκόλλα ασφαλείας που ισχύουν, αλλά και τα λάθη και τα κενά ασφαλείας στη χθεσινή συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ.

«Ένας κατάσκοπος δικός μας θα έπρεπε να είναι πάνω σε αυτό το κτίριο. Δυστυχώς, δεν έγινε. Έπρεπε κάποιος να είναι εκεί. Μάλιστα, η τοπική ασφάλεια δεν αντέδρασε εκεί σωστά, επειδή κάποιος μαρτύρησε. Αυτός ο σκοπευτής που ανέβαινε πάνω στο κτίριο με όπλο και δεν έγινε η σύλληψη αυτού. Απορώ πώς δεν έκαναν αυτή την ενέργεια.

Είναι το κάτι άλλο αυτό. Δεν μπορώ να το διανοηθώ. Μέσα σε δευτερόλεπτα τον είχαν βάλει μέσα στο αυτοκίνητο. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι θα έπρεπε να τον έχουν βγάλει σε δευτερόλεπτα. Δεν έπρεπε να τον αφήσουν να πάει πάνω και να δείξει στον κόσμο ότι είναι εντάξει κι ασφαλής

Αυτή τη εβδομάδα θα πάει ο διευθυντής της ασφάλειας στο Κογκρέσο (να εξηγήσει) γιατί δεν είχαν πάρει τα μέτρα ασφαλείας. Αν έχει γίνει κάτι πολύ πιο σοβαρό και πολύ πιο επικίνδυνο θα είναι άσχημη μέρα για την Δημοκρατία της Αμερικής».

Δείτε ξανά το σημείο από όπου άνοιξε πυρ ο 20χρονος δράστης:

Με πληροφορίες από megatv – απεμπε-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί