επιβεβαιώνουν το καλό κλίμα της συζήτησής τους με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, παρουσία και του ΓΓ του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε στις Βρυξέλλες.
Η ασφάλεια της Ουκρανίας, η Ευρωπαϊκή της πορεία, αλλά και η χρηματοδότηση του Κιέβου, στο επίκεντρο της συζήτησης.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Καθώς οι ειρηνευτικές συνομιλίες συνεχίζονται, η ΕΕ παραμένει αμετάκλητη στην υποστήριξή της προς την Ουκρανία. Οι προτάσεις μας για χρηματοδότηση βρίσκονται επί τάπητος.
Ο στόχος είναι μια ισχυρή Ουκρανία, τόσο στο πεδίο της μάχης όσο και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Επαναβεβαιώσαμε στον Πρόεδρο Ζελένσκι ότι η ΕΕ παραμένει σταθερή και προσηλωμένη στις αρχές της.
Η ασφάλεια της Ουκρανίας πρέπει να διασφαλιστεί μακροπρόθεσμα, ως πρώτη γραμμή άμυνας για την Ένωσή μας. Αυτές οι προτεραιότητες ήταν στο επίκεντρο των συζητήσεών μας με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ. Η Ευρώπη θα συνεχίσει να συμβάλλει σε όλες τις προσπάθειες για μια δίκαιη και διαρκή ειρήνη στην Ουκρανία».
ΑΠΕΜΠΕ, της Ελενας Αποστολίδου – ΦΩΤΟ:Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση επέλεξε τον δρόμο της έντασης στα αγροτικά μπλόκα
- O ρόλος – έκπληξη του Τζιμ Καβίεζελ σε βιογραφική ταινία
- Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών: Νέος πρόεδρος ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος με 61,29%
- Οι viral γκριμάτσες του Ζελένσκι, vid
- Συμβαίνει και στην Ουκρανία αλλά ελάχιστοι ασχολούνται! Η ιστορία επαναλαμβάνεται
- Coworking Spaces: 5 που γίνονται στρατηγική επιλογή για τις επιχειρήσεις – Tα βασικά τους χαρακτηριστικά στην Ελλάδα
- Αγροτικές κινητοποιήσεις: Παραμένει κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης
- Έρευνα: Το gov.gr προτιμότερο κανάλι επικοινωνίας με τη δημόσια διοίκηση
- Χαρίτσης: Η κυβέρνηση κυνηγά τους αγρότες και καλύπτει την πραγματική εγκληματική οργάνωση
- Άστατος ο καιρός και σήμερα με συννεφιά και τοπικές βροχές – Καταιγίδες στην Κρήτη









