• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • Για ένα μπουκάλι μπράντι: Χάος μετά την ανατροπή λεωφορείου που μετέφερε μπράντι στις Φιλιππίνες (βίντεο)

Για ένα μπουκάλι μπράντι: Χάος μετά την ανατροπή λεωφορείου που μετέφερε μπράντι στις Φιλιππίνες (βίντεο)

Ένα φορτηγό που μετέφερε μπράντι ανατράπηκε στις Φιλιππίνες και σκηνές πανικού ακολούθησαν – Οι ντόπιοι έσπευσαν να αρπάξουν όσο το δυνατόν περισσότερα μπουκάλια.

Κούτες γεμάτα με εκατοντάδες μπουκάλια πλημμύρισαν το δρόμο, όταν το φορτηγό στην προσπάθειά του να αποφύγει ένα άλλο φορτηγό ανετράπη σε μια απότομη στροφή στην επαρχία Κεζόν.

Η μία πλευρά του φορτηγού άνοιξε με αποτέλεσμα να πέσουν στο δρόμο εκατοντάδες κουτιά με το μπράντι Emerador.

Πλήθος κόσμου έσπευσε αμέσως στο σημείο για να προσπαθήσει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα μπουκάλια από το πανάκριβο μπράντι.

Ο αυτόπτης μάρτυρας Ράιαν Ολίβα δήλωσε: «Οι άνθρωποι τρελάθηκαν. Όλοι ήθελαν να πάρουν. Το μπράντι είναι πανάκριβο κι έτσι πολλοί το πήραν για να το πουλήσουν. Κάποιοι άλλη ήθελαν να το πιουν οι ίδιοι. Λυπάμαι για τον οδηγό. Το ατύχημα δεν ήταν δικό του λάθος. Παρακολούθησαν τι έγινε αλλά δεν πήρα κανένα από τα μπουκάλια.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, το φορτηγό πήγαινε προς την γειτονική επαρχία Μπικόλ όταν ανατράπηκε.

Οι πόρτες του ρυμουλκούμενου άνοιξαν ξαφνικά, στέλνοντας εκατοντάδες κουτιά με μπουκάλια μπράντι προς όλες τις κατευθύνσεις, ανέφερε η αστυνομία.

Ένας εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Κάποιοι είδαν τι συνέβη και πήραν μερικά μπουκάλια. Στη συνέχεια ειδοποίησαν κι άλλους ώστε να βοηθήσουν με το ‘καθάρισμα’. Το ατύχημα προκάλεσε αναταραχή και μπλοκάρισμα στην κυκλοφορία».

Το συνολικό ποσό ζημίας δεν έγινε γνωστό, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς κατά τη διάρκεια του συμβάντος.

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu