ΓΓ του ΝΑΤΟ, προς Σέρβους: Το 1999, σας βομβαρδίσαμε για να σας…..σώσουμε (Βίντεο)

Χωρίς ίχνος ντροπής ο ΓΓ του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg είπε στους Σέρβους, ότι οι βομβαρδισμοί, τους έσωσαν από ένα βίαιο καθεστώς.

Μάλιστα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και δήλωσε ότι οι βομβαρδισμοί αυτοί, προστάτεψαν τον απλό λαό. Ο ΓΓ του ΝΑΤΟ βρέθηκε στην Σερβία και έκανε αυτές τις ντροπιαστικές δηλώσεις. Για την ιστορία, αξίζει να αναφερθεί ότι το ΝΑΤΟ είχε κάνει εκστρατεία κατά του τότε Σέρβου προέδρου (του Μιλόσεβιτσς).

Διαβάστε τι είπε ο Stoltenberg, στους Σέρβους και φρίξτε

Είμαι σίγουρος ότι το 1999, κάναμε τα πάντα ώστε να προστατέψουμε τους Σέρβους, από το απολυταρχικό και βίαιο καθεστώς του Μιλόσεβιτς.

Ο άνθρωπος αυτός, ξέχασε να μας πει για τα παιδάκια που έκλαιγαν και φώναζαν, όταν οι νατοϊκοί, βομβάρδισαν την χώρα τους.

Τι ακριβώς έγινε το 1999

Τον Μάρτιο (του 1999), το ΝΑΤΟ βομβάρδισε την τότε Γιουγκοσλαβία, χωρίς να πάρει την έγκριση του συμβουλίου ασφαλείας, των Ηνωμένων Εθνών. Εκτός από το ότι οι νατοϊκοί (οι Αμερικανοί στην ουσία, μην γελιόμαστε), δεν συμπαθούσαν τον Μιλόσεβιτς, επιτέθηκαν στην χώρα με αφορμή την χρήση βίας εκ μέρους των Γιουγκοσλάβων, εναντίον των Αλβανών Μουσουλμάνων. Τουλάχιστον αυτό μας είπαν οι Αμερικανοί, οι οποίοι εκείνη την εποχή ήθελαν να…. εκδημοκρατίσουν τον πλανήτη.

Η μεγάλη υποκρισία

Ο Stoltenberg, ζήτησε συγνώμη από τον Σερβικό λαό, επειδή σκοτώθηκαν πολλοί άμαχοι κατά τους βομβαρδισμούς. Μιλάμε για την απόλυτη υποκρισία, αφού από την μια ο άνθρωπος χαίρεται για την επέμβαση του ΝΑΤΟ και από την άλλη…στεναχωριέται (δήθεν) για τους άμαχους που έπεσαν νεκροί.

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu