Το τρένο που προερχόταν από τις Βρυξέλλες, «συνάντησε προβλήματα ηλεκτρικής τροφοδοσίας» περί τις 10.00 το πρωί ανάμεσα στην Λιλ και το Καλαί, εξήγησε εκπρόσωπος της Eurostar, και ακινητοποιήθηκε.
Η ηλεκτροδότηση είχε διακοπεί και στο εσωτερικό του συρμού με αποτέλεσμα οι τουαλέτες και ο κλιματισμός να είναι εκτός λειτουργίας. «Ολες οι πόρτες ήταν ανοικτές για να κυκλοφορεί ο αέρας και διανεμήθηκε νερό», διαβεβαίωσε η εκπρόσωπος.
Η εταιρεία επέλεξε την λύση της μεταφοράς των επιβατών σε άλλο τρένο, η οποία αποδείχθηκε πολύπλοκη και χρονοβόρα.
Στα κοινωνικά δίκτυα, οι επιβάτες που μπόρεσαν τελικά να βγουν από το τρένο κατά την διάρκεια της πολύωρης αναμονής παραπονέθηκαν για να έλλειψη επικοινωνίας εκ μέρους της εταιρείας.
ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ αρχείου: Pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο