Ο υπουργός υπογράμμισε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό TF1 ότι τα φυσικά καταστήματα είναι υπεύθυνα για τα προϊόντα που πωλούν, ενώ οι πλατφόρμες στο Ίντερνετ δεν είναι.
Η γαλλική κυβέρνηση έχει προσφύγει εναντίον της απόφασης δικστηρίου το Δεκέμβριο να απορρίψει την τρίμηνη αναστολή των επιχειρήσεων της Shein, που είχε επιβληθεί σε βάρος αυτής της κινεζικής πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου στο πλαίσιο κυρώσεων μετά την αναταραχή που δημιουργήθηκε σχετικά με τις κούκλες για σεξ με χαρακτηριστικά παιδιών που πωλούνταν σ’ αυτή.
Ο Σερζ Παπέν δήλωσε ότι δύο βουλευτές ετοιμάζουν νομοσχέδιο το οποίο θα επιτρέπει στην κυβέρνηση να αναστέλλει τη λειτουργία πλατφορμών στο Ίντερνετ χωρίς να χρειάζεται την έγκριση δικαστηρίου.
ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ:Pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συννεφιασμένος και τοπικά βροχερός ο καιρός σήμερα 25/3 – Πού θα φτάσει η θερμοκρασία
- Ουκρανικές επιδρομές drones σε μεγάλο ρωσικό λιμάνι
- Έρχονται οι «στρατιές» ρομπότ του Μασκ: «Το μεγαλύτερο προϊόν που κατασκευάστηκε ποτέ», vid
- Ρούμπιο για 25η Μαρτίου: «Πολύτιμος σύμμαχος των ΗΠΑ η Ελλάδα»
- «Εθνική Ημέρα Εορτασμού της Ελληνικής και Αμερικανικής Δημοκρατίας» ανακήρυξε την 25η Μαρτίου ο Τραμπ
- Σαν σήμερα 25 Μαρτίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Εκπρόσωπος του ιρανικού στρατού δηλώνει ότι οι ΗΠΑ διαπραγματεύονται με τον εαυτό τους
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 25 Μαρτίου
- Σχέδιο 15 σημείων φέρονται να επέδωσαν οι ΗΠΑ στο Ιράν, σύμφωνα με δημοσιεύματα
- Έγινε viral στη Ρωσία: Αμερικανός στην Κίνα προσποιείται ότι είναι Ρώσος και δείτε τις αντιδράσεις! vid









