Η έρευνα γίνεται για φθορά περιουσίας που δύναται να βλάψει τα θεμελιώδη συμφέροντα του έθνους, επιθέσεις σε αυτοματοποιημένο σύστημα επεξεργασίας δεδομένων από οργανωμένη συμμορία και συνωμοσία κακοποιών με σκοπό τη διάπραξη αυτών των εγκλημάτων και αδικημάτων, διευκρίνισε η Μπεκιό σε ανακοίνωσή της.
Η έρευνα διεξάγεται επίσης για φθορά και απόπειρες πρόκλησης φθοράς με επικίνδυνα μέσα από οργανωμένη συμμορία, εγκλήματα για τα οποία μπορεί να επιβληθεί ποινή κάθειρξης είκοσι ετών και πρόστιμο 150.000 ευρώ, πρόσθεσε.
Η έρευνα θα διεξαχθεί για κάθε μέρος, όπου διαπράχθηκαν οι ενέργειες αυτές, από τα αρμόδια τοπικά τμήματα της χωροφυλακής.
Η SNCF “υπέστη αυτή τη νύχτα πολλές ταυτόχρονες κακόβουλες ενέργειες που αφορούσαν τις LGV (γραμμές τρένων υψηλής ταχύτητας) Atlantique, Nord και Est”, επισήμανε η γαλλική εταιρεία σιδηροδρόμων σε ανακοίνωσή της. Κυρίως έγιναν “εμπρησμοί” για να καταστρέψουν τις εγκαταστάσεις τους, διευκρίνισε.
ΑΠΕΜΠΕ,ΣΜ – Pexels photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κακοκαιρία: Πτώσεις δέντρων προκάλεσαν ζημιές τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη
- Οι Βρετανοί ταξιδιώτες ψήφισαν Άνδρο ως τον καλύτερο προορισμό της Ελλάδας για πεζοπορία το 2025
- Σύνοδος κορυφής ΕΕ-Λατινικής Αμερικής: Τι απορρίφθηκε σε σχέση με τις ΗΠΑ
- Τώρα κάνουν και σκι! Ρομπότ…εν δράσει – Δείτε στο βίντεο
- Στην Κύπρο μεταβαίνει σήμερα ο Ν. Δένδιας
- Μεξικό: Τι αποφασίστηκε μετά την δολοφονία δημάρχου
- Σοκ στο Μαλί: Οι τζιχαντιστές εκτέλεσαν νεαρή τικτότερ, κατηγορώντας την για συνεργασία με τον στρατό
- Γαμπρός και νύφη…έκαναν εμφάνιση έκπληξη ανάμεσα στους μαραθωνοδρόμους! vid
- Σλοβακία: Δύο τρένα συγκρούστηκαν κοντά στην Μπρατισλάβα -Πληροφορίες για πολλούς τραυματίες, vid
- Κινητοποιήσεις στη Γερμανία κατά της επιστροφής της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας









