Φρίκη στη Φλόριντα: Ζευγάρι ράγισε το κρανίο κοριτσιού 6 ετών (ΦΩΤΟ)

Ένα ζευγάρι στη Φλόριντα κατηγορείται για τη δολοφονία ενός κοριτσιού έξι ετών. Ο 26χρονος, Λάρι Γκόλντεν Τζούνιορ κάλεσε ασθενοφόρο και είπε ότι πήγε να ελέγξει αν η κόρη του είναι καλά στο κρεβάτι της και ότι δεν ανταποκρινόταν.

 

Οι τραυματιοφορείς έσπευσαν στο σπίτι του και βρήκαν το κορίτσι ξαπλωμένο στο πάτωμα του καθιστικού. Το σώμα της ήταν γεμάτο με μώλωπες και τραυματισμούς

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου πέθανε δύο ημέρες αργότερα.

Οι γιατροί υποστήριξαν ότι έδειξε ότι το κορίτσι είχε σοβαρές βλάβες στο κρανίο, σημάδια δαγκωμάτων από ενήλικα στο εσωτερικό του μηρού, τραυματισμούς από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό της και μώλωπες σε όλο το σώμα της.

Το κρανίο της καταστράφηκε τόσο ώστε μια ρωγμή πήγε από το ένα αυτί, πάνω από το κεφάλι της, στο αυτί στην άλλη πλευρά. Ένα κάταγμα διείσδυσε την πιο παχιά περιοχή του κρανίου της και έφτασε σχεδόν στον εγκέφαλό της.

Το ζευγάρι ισχυρίστηκε ότι οι τραυματισμοί προκλήθηκαν από ατυχήματα ή αυτοτραυματισμούς.

.Το κοριτσάκι είχε δηλώσει στους αστυνομκός ότι ο πατέρας της τους είπε ψέματα. Τότε, οι αρχές έλαβαν ένταλμα έρευνας και έλεγξαν το διαμέρισμα του ζευγαριού, εντοπίζοντας ίχνη αίματος σε μια σφουγγαρίστρα.

Το ζευγάρι τέθηκε υπό κράτηση με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu