Φουντώνουν τα σενάρια παραίτησης του Καντίροφ: Θα συναντηθεί σήμερα με Πούτιν

Τι διαρρέεται από τη Μόσχα.

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα συναντηθεί σήμερα με τον τσετσένο ηγέτη Ραμζάν Καντίροφ, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, χωρίς να διευκρινίσει το θέμα της συνάντησης.

Το πρακτορείο Reuters σημειώνει πως ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν χθες, Τρίτη, επικαλούμενα τον Καντίροφ, ότι έχει υποβάλει την παραίτησή του.

Από το Κρεμλίνο ανακοινώθηκε επίσης ότι ο πρόεδρος Πούτιν θα έχει σήμερα στη Μόσχα συνομιλίες και με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, προσθέτοντας ότι οι δύο χώρες θα υπογράψουν επίσης μια σημαντική συμφωνία στρατηγικής σύμπραξης.

Ο Μαδούρο πρόκειται ακόμα να συμμετάσχει στις τελετές για την 80η επέτειο της νίκης της Σοβιετικής Ένωσης και των συμμάχων της επί της ναζιστικής Γερμανίας, μεταξύ άλλων και στη στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή.

ΑΠΕΜΠΕ-EPA-SPUTNIK photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί