• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Φως» μέσα στο «σκοτάδι»: Χιλιάδες αντιστέκονται στα σχέδια των παγκοσμιοποιητών- «ΔΕΝ θα σας αφήσουμε να το φέρετε» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Φως» μέσα στο «σκοτάδι»: Χιλιάδες αντιστέκονται στα σχέδια των παγκοσμιοποιητών- «ΔΕΝ θα σας αφήσουμε να το φέρετε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί οι περισσότεροι άνθρωποι να έχουν δεχθεί την προπαγάνδα της Νέας Τάξης και να διαδηλώνουν για την ανύπαρκτη Κλιματική Αλλαγή, ωστόσο,


υπάρχουν και εκείνοι που βγαίνουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για ορισμένα σοβαρά ζητήματα. Πρόσφατα, σας είχαμε ενημερώσει για τους πολίτες του Χονγκ Κόνγκ, οι οποίοι καθημερινά πραγματοποιούσαν αλλεπάλληλες πορείες γιατί δεν ήθελαν να ζουν μέσα σε μια τεχνολογική χούντα.

Τώρα ήρθε η σειρά για χιλιάδες Ελβετούς να διαδηλώσουν κατά της καθιέρωσης της πέμπτης γενιάς κινητών τηλεπικοινωνιών, πιο γνωστής ως 5G. Όπως αναφέρει το Euronews, εξω από το ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο, οι διαδηλωτές κατήγγειλαν ότι υποβάλλονται διά της βίας σε βλαπτική ακτινοβολία, η οποία, όπως λένε, εκπέμπεται από τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας. Ένα μάλιστα από τα πανό έγραφε ότι το 5G συνιστά παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

«Σκοπός μας είναι να ζητήσουμε αναστολή στην τοποθέτηση των κεραιών, να πούμε όχι στην επιβαλλόμενη ακτινοβολία, να ζητήσουμε να μην αλλάξουν τα όρια της ακτινοβολίας. Επίσης θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο και να του πούμε να αντιληφθεί τους κινδύνους των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων», δήλωσε η Πατρίσια Μπεσαλανί, επικεφαλής της οργάνωσης “Frequenzia”.

Οι ομιλητές απευθύνθηκαν στους επισκέπτες στα γερμανικά, τα γαλλικά και τα ιταλικά για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την ακτινοβολία ως προς την υγεία τους, το περιβάλλον και την ασφάλεια και ζήτησαν μια φιλική προς την ανθρώπινη υγεία εναλλακτική στο 5G.

Κάνοντας μια μικρή αναδρομή, η Ελβετία πρωτοστάτησε στην εγκατάσταση δομών για το 5G. Υπήρξαν εννοείται και οι ανάλογες διαφημίσεις και η προπαγάνδα για τεχνολογική επανάσταση, ενώ κλείστηκαν και οι ανάλογες συμφωνίες με τρεις μεγάλες εταιρείες του χώρου. Έτσι, αναμενόταν πως το 90% του πληθυσμού στη χώρα θα έχει πρόσβαση σε τεχνολογίες 5G έως το τέλος του 2019, περιλαμβανομένων αγροτικών και δυσπρόσιτων ορεινών περιοχών.

Υπήρξε όμως μια ανατροπή στο όλο σχέδιο. Πολλαπλές αναφορές-καταγγελίες από ακτιβιστές και ανήσυχους πολίτες, «πάγωσαν» τις διαδικασίες σε μεγάλο μέρος της χώρας.

Χιλιάδες δημοσιεύσεις στα Social Media, ανέδειξαν τα μελανά σημεία των δικτύων 5G και έκτοτε, όλο και περισσότεροι ενδιαφέρονται να ψάξουν σχετικά με αυτό και τους κινδύνους που εγγυμονεί. «Πιστεύω ότι έχουμε στο πλευρό μας την πλειονότητα των πολιτών» δήλωσε η εκπρόσωπος της NGO Fequencia συζητώντας τους πιθανούς κινδύνους του 5G.

Τέλος, ο γιατρός και βουλευτής περιφερειακού κοινοβουλίου Ντάνιελ Μπουχς στο AFP, δήλωσε«αναμένουμε μία σοβαρή, ανεξάρτητη έρευνα που θα δείχνει, ναι ή όχι, αν το 5G έχει επιβλαβείς συνέπειες στον πληθυσμό».

(φώτο: Pexels)