• Αρχική
  • Άρθρα
  • Έξαλλος άντρας παίρνει το γκλοπ από αστυνομικούς και τους ξυλοφορτώνει! – ΒΙΝΤΕΟ

Έξαλλος άντρας παίρνει το γκλοπ από αστυνομικούς και τους ξυλοφορτώνει! – ΒΙΝΤΕΟ

Οι περιπτώσεις που αστυνομικοί ασκούν βία σε πολίτες κατά τη διάρκεια συλλήψεων φαίνεται πως έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα. Εδώ όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν λίγο διαφορετικά


Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, ήταν ο πολίτης που άσκησε βία στους αστυνομικούς. Πολλή βία!

Συγκεκριμένα, στην πόλη Τσαμποτόν του Μεξικού, ένας άντρας αφόπλισε δυο αστυνομικούς και τους πλάκωσε στο ξύλο.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, οι αστυνομικοί είχαν κόψει μια άδικη κλήση στον άντρα και ζητούσαν λεφτά από τον μηχανόβιο που ταξίδευε παρέα με μια γυναίκα.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να λογομαχούν με τον μοτοσικλετιστή και στη συνέχεια ένας απ’ τα όργανα της τάξης άρχισε να τον χτυπά με το γκλοπ.

Αυτό όμως ήταν που εξόργισε τον άντρα ακόμα περισσότερο κι αρπάζοντας το γκλοπ από τον αστυνομικό άρχισε να τους χτυπά και τους δύο.

«Πάντσο, ηρέμησε!» άρχισε να λέει η γυναίκα στον εξαγριωμένο μοτοσικλετιστή που άρχισε να λέει ότι ήταν οι αστυνομικοί που άρχισαν πρώτοι και ξεκίνησαν να τον χτυπούν.

Βλέποντας ότι δεν τα έβγαζαν πέρα με τον Πάντσο, οι δύο αστυνομικοί κλειδώθηκαν στο περιπολικό, με τον άντρα να συνεχίζει να κραδαίνει το τεράστιο γκλοπ.

Στο τέλος, φαίνεται πως η γυναίκα κατάφερε να ηρεμήσει τον άντρα, προτού συμβούν τα χειρότερα.

Τελικά, το ζευγάρι ανέβηκε ξανά στη μοτοσικλέτα κι έφυγε από το σημείο.
Επιτέλους οι δαρμένοι αστυνομικοί βγήκαν από το περιπολικό που είχαν κλειδωθεί για να γλιτώσουν από τον μαινόμενο άντρα κι ένας απ’ αυτούς φαίνεται να τηλεφωνεί για να καλέσει σε ενισχύσεις.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι λίγο αργότερα ο Πάντσο συνελήφθη κι οδηγήθηκε με χειροπέδες στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, στον άντρα απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση και αντίσταση κατά της αρχής και πλέον περιμένει την ετυμηγορία του δικαστηρίου που θα του ανακοινώσει την ποινή του για τον ξυλοδαρμό των δύο αστυνομικών.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή βίαιες εικόνες:

(Sputniknews – φωτο: video screenshot)