Έτσι θα επέλθει το Παγκόσμιο χάος – Φοβερές καταστάσεις στην Βενεζουέλα (Βίντεο)

Το Κομμουνιστικό καθεστώς του Μαδούρο, έχει δημιουργήσει συνθήκες χάους.

Η Βενεζουέλα σίγουρα περνάει μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της Ιστορίας της.

Η βία και η καταστολή είναι ένα φαινόμενο καθημερινό. Βασικές ελευθερίες έχουν καταργηθεί στην πράξη, ενώ η πείνα «θερίζει» τους πολίτες.

Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, έγινε και το γνωστό σε όλο τον κόσμο πλέον, Μπλάκ Άουτ, με αποτέλεσμα κόσμος να πεθάνει στα νοσοκομεία, παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης, για το αντίθετο.

Αυτό που όμως, πρέπει να μας προβληματίσει, δεν το ανέφεραν τα ΜΜΕ. Μέσα στην «αναμπουμπούλα» οι κατσαπλιάδες κυριαρχούν. Άνθρωποι πεινασμένοι και εξαθλιωμένοι σε όλα τα επίπεδα, εκμεταλλεύτηκαν το Μπλάκ Άουτ, για να κλέψουν ΤΡΟΦΙΜΑ.

Σε αυτό το σημείο έφτασαν οι πολίτες της Βενεζουέλας!

Οι εικόνες που θα δείτε παρακάτω, θα πρέπει να σας προβληματίσουν. Μπορεί να πει κανείς ότι απλά πήγαν πολίτες και αγόρασαν πολλά τρόφιμα και για αυτό άδειασαν τα σούπερ μάρκετ, αλλά είναι έτσι τα πράγματα;

Δεν έχουν χρήματα οι άνθρωποι για να αγοράσουν προϊόντα. Έκαναν πλιάτσικο για να μπορέσουν να επιβιώσουν.

Ας δούμε το βίντεο:

Γεγονός από το μέλλον!!! Εξαθλιωμένοι άνθρωποι, κάνουν τα πάντα στην κυριολεξία, προκειμένου να ζήσουν άλλη μια μέρα. Ο νόμος της ζούγκλας έχει αντικαταστήσει την τάξη. Αυτό κάνουν τα απολυταρχικά καθεστώτα. Αυτό που συμβαίνει στην Βενεζουέλα, μπορεί να συμβεί και στον υπόλοιπο κόσμο. ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΕΤΥΧΕ!

Photo:pexels

  • 68
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...