Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα θα πρέπει να πληρώσουν ένα μεγάλο τίμημα για το σκάνδαλο που περιβάλλει την φερόμενη παρέμβαση της Ρωσίας στις εκλογές του 2016, δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξή του στο Newsmax.
«Νομίζω ότι θα πρέπει να πληρώσουν ένα τίμημα. Ένα πολύ μεγάλο τίμημα, παρεμπιπτόντως», δήλωσε ο Αμερικανός ηγέτης.
Πιστεύει ότι η απόφαση για την άσκηση δίωξης θα πρέπει να προέλθει από την επικεφαλής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Παμ Μπόντι.
Την περασμένη εβδομάδα, ο Τραμπ κατηγόρησε τον Ομπάμα για προδοσία, δηλώνοντας ότι έχει αποδεικτικά στοιχεία για αυτό.
Σύμφωνα με τον αρχηγό του κράτους, ο πρώην αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η ίδια η Κλίντον συμμετείχαν επίσης στην «συμμορία».
Τον Ιούλιο, η διευθύντρια των Εθνικών Πληροφοριών των ΗΠΑ, Τούλσι Γκάμπαρντ, δημοσίευσε μια έκθεση με αποδεικτικά στοιχεία ότι η κυβέρνηση Ομπάμα κατασκεύασε πληροφορίες σχετικά με το αφήγημα της υποτιθέμενης ρωσικής παρέμβασης στις εκλογές του 2016.
ΑΠΕΜΠΕ-EPA-CQ Roll Call POOL photo