Έστειλαν…κομμένο δάχτυλο στον Μακρόν! Συναγερμός στις γαλλικές αρχές…

Άγνωστοι απέστειλαν μέσω ταχυδρομείου ένα κομμένο δάχτυλο στον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.

Η υπηρεσία αλληλογραφίας των Ηλυσίων έλαβε ταχυδρομικώς, μεταξύ Κυριακής 9 Ιουλίου και Δευτέρας 10 Ιουλίου, μια επιστολή που περιείχε… ένα κομμένο ανθρώπινο δάχτυλο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Valeurs Actuelles.

«Το δάχτυλο μπήκε σε ένα ψυγείο όπου οι αστυνομικοί χρησιμοποιούσαν για το φαγητό τους», εκμυστηρεύεται μια πηγή ασφαλείας. «Το Élysée έχει φροντίσει να παραμείνει εμπιστευτικό το θέμα. Δεν υπάρχει ίχνος εγγράφου για το περιστατικό, τίποτα» σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Επικαλούμενο πηγή από τις γαλλικές υπηρεσίες ασφαλείας αναφέρει ότι ίσως συνδέεται πιθανώς με την εθνική εορτή της Ημέρας της Βαστίλλης, που γιορτάζεται την Παρασκευή 14 Ιουλίου, για την οποία η κυβέρνηση Μακρόν έχει κινητοποιήσει 130.000 μέλη των δυνάμεων επιβολής της τάξης υπό τον φόβο νέων επεισοδίων.

Το άτομο, στο οποίο ανήκει το κομμένο δάχτυλο, αναγνωρίστηκε σύμφωνα με τις πληροφορίες.

«Αυτό πυροδότησε άμεσα την διαδικασία ώστε το εν λόγω άτομο να εντοπιστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες και να υποβληθεί στην κατάλληλη ιατρική παρακολούθηση», αναφέρει πηγή. Σε επαφή με την Current Values ​, το Elysée αρνήθηκε να σχολιάσει.

(enikos – απεμπε-EPA photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί