Έσωσε δυο παιδιά από πνιγμό και τώρα ζητά… αποζημίωση!

Ένας άντρας που έσωσε δυο παιδιά στην Ισπανία από βέβαιο πνιγμό δέχεται πλέον δριμεία κριτική καθώς αξιώνει αποζημίωση επειδή του χάλασαν λέει οι διακοπές!

Το περιστατικό έλαβε χώρα στη Μινόρκα της Ισπανίας, όταν ο Βρετανός και πατέρας δύο παιδιών Steven Tartt πήδηξε στα νερά για να σώσει ένα 7χρονο αγόρι και ένα 6χρονο κορίτσι που πνίγονταν στην πισίνα του ξενοδοχείου Victoria Playa.

Ο 32χρονος μίλησε μετά κατά του ναυαγοσώστη, ο οποίος δεν ανταποκρίθηκε στο περιστατικό, και έγινε ήρωας για μια μέρα στον online κόσμο του ίντερνετ. Τώρα φαντάζει ωστόσο κόκκινο πανί, καθώς δηλώνει πως οι διακοπές του τον Ιούνιο καταστράφηκαν και αξιώνει αποζημίωση από το ταξιδιωτικό γραφείο TUI!

Μιλώντας στην εφημερίδα «Liverpool Echo», ισχυρίζεται πως το ψυχολογικό σοκ ήταν τέτοιο που αναγκάστηκε να πάρει και μια βδομάδα άδεια από τη δουλειά του. Όσο για τις μέρες στη Μινόρκα, «καταστράφηκαν οι διακοπές μου μόλις στην τρίτη μου μέρα επειδή ο ναυαγοσώστης δεν έκανε καλά τη δουλειά του».

«Μιλώντας στην TUI», συνεχίζει, «πίστεψα πως θα αναλάμβαναν κάποιου είδους ευθύνη ή θα μου προσέφεραν τουλάχιστον κάτι που μου χάλασαν οι διακοπές. Αυτοί αρνήθηκαν να μου δώσουν κάτι. Ούτε από το ξενοδοχείο δέχονται να ζητήσουν κάτι, καθώς νιώθουν πως αυτό θα χαλάσει τη σχέση τους και θα τους κάνει να χάσουν δουλειά και λεφτά».

Εκπρόσωπος του ταξιδιωτικού δήλωσε πάντως πως του έστειλαν ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιό του εκείνη τη μέρα για την ηρωική του πράξη. Όσο για την αποζημίωση που ζητά, του προσφέρουν «δωρεάν πρόσβαση στον ανεξάρτητο συνεργάτη μας, το Κέντρο Διαχείρισης Ψυχολογικών Κρίσεων»!

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu