• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • Ερωτηματικά από την παρουσία τραγουδίστριας και πρώην αμόρε του Κιμ Γιονγκ Ουν στην Σιγκαπούρη (φωτό)

Ερωτηματικά από την παρουσία τραγουδίστριας και πρώην αμόρε του Κιμ Γιονγκ Ουν στην Σιγκαπούρη (φωτό)

Με την υπογραφή κοινής συμφωνίας, που περιλαμβάνει την δέσμευση του Κιμ Γιονγκ Ουν για πλήρη αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου ενώ ο Τραμπ υποσχέθηκε την άρση των κυρώσεων εις βάρος της Πιονγκγιάνγκ, όταν ολοκληρωθεί η αποπυρηνικοποίηση και τον τερματισμό των κοινών στρατιωτικών ασκήσεων με την Νότιο Κορέα έληξε η ιστορική σύνοδος του Αμερικανού προέδρου με τον «ελέω θεού» ηγέτη της Βορείου Κορέας.

 

Αν και μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως τον ηγέτη της Βορείου Κορέας συνόδευσε στη Σιγκαπούρη η μικρότερη αδελφή του, Κιμ Γιο Γιονγκ μαζί με υψηλόβαθμους αξιωματούχους, εφημερίδες της Νοτίου Κορέας αναφέρουν πως στην συνοδεία του Βορειοκορεάτη ηγέτη ήταν και η Χιον Σονγκ Βολ, τραγουδίστρια και επικεφαλής της ορχήστρας «Samjiyon Orchestra».

Η νεαρή γυναίκα έχει, επίσης, έναν εξέχοντα ρόλο στο κόμμα αλλά δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό γιατί συμμετείχε στην αποστολή της Βορείου Κορέας για τη σύνοδο κορυφής της Σιγκαπούρης.

Η Χιον στο παρελθόν ήταν επικεφαλής στην περίφημη γυναικεία μπάντα «Moranbong Band», τα μέλη της οποίας επιλέγει ο ίδιος ο Κιμ Γιονγκ Ουν και φημολογείται πως οι δύο τους κάποτε υπήρξαν ζευγάρι.

Η πρώην του Κιμ Γιονγκ Ουν έχει εμφανιστεί πρόσφατα με την ορχήστρα της στη Σεούλ και τα μέσα ενημέρωσης στη Νότιο Κορέα αναρωτήθηκαν μήπως η Χιον θα δώσει κάποια συναυλία μετά το πέρας της ιστορικής συνόδου, κάτι που όμως, τελικά, δεν συνέβη.

Την Δευτέρα η Χιον βγήκε από το St. Regis Hotel της Σιγκαπούρης, στο οποίο είχε καταλύσει και ο Κιμ Γιονγκ Ουν, συνοδευόμενη από άλλες γυναίκες, που θα μπορούσαν να είναι μέλη της ορχήστρας της, μπήκαν όλες σε ένα μίνιβαν και επέστρεψαν στο ξενοδοχείο μετά από τρεις ώρες.

Η ίδια, σύμφωνα πάντα με τα μέσα ενημέρωσης στη Νότιο Κορέα, «επιθεώρησε» το ξενοδοχείο «Capella Hotel», στο οποίο πραγματοποιήθηκε το κρίσιμο τετ α τετ του πλανητάρχη με τον «ελέω θεού» ηγέτη της Βορείου Κορέας.

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu