• Αρχική
  • Άρθρα
  • Έρχονται γεγονότα στις ΗΠΑ! Πρόταση-«δυναμίτης» στον Τραμπ για κήρυξη στρατιωτικού νόμου αμέσως μετά τις εκλογές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχονται γεγονότα στις ΗΠΑ! Πρόταση-«δυναμίτης» στον Τραμπ για κήρυξη στρατιωτικού νόμου αμέσως μετά τις εκλογές! (ΒΙΝΤΕΟ)

USA
Αυτό είναι και ένα σενάριο το οποίο κερδίζει έδαφος το τελευταίο διάστημα στις ΗΠΑ.

Πλέον λιγότεροι από δύο μήνες έχουν μείνει πριν τις πιο κρίσιμες αμερικανικές εκλογές των τελευταίων δεκαετιών στις ΗΠΑ.

Η εκλογική διαδικασία μάλιστα θα γίνει εν μέσω διάλυσης της αμερικανικής οικονομίας λόγω lockdown αλλά και του γενικότερου εμφυλιοπολεμικού κλίματος στις ΗΠΑ.

Παρά το ότι οι ταραχές έχουν υποχωρήσει τις τελευταίες βδομάδες, τίποτα δεν προμηνύει πως μετά τις 3 Νοεμβρίου ο πλανήτης θα είναι ξανά ίδιος.

Για πρώτη φορά, είτε χάσει είτε κερδίσει τις εκλογές ο επικεφαλής της Εθνικής Δεξιάς στις ΗΠΑ, το ενδεχόμενο γενικής αποσταθεροποίησης είναι εξίσου πιθανό.

Στο πλαίσιο αυτό έρχεται να προστεθεί η πρόταση-«βόμβα» του βετεράνου Ρεπουμπλικανού και φίλου του Ντόναλντ Τραμπ, Ρότζερ Στόουν, για επιβολή στρατιωτικού νόμου την επομένη των εκλογών σε όλες τις Πολιτείες των ΗΠΑ!

Αυτό, σύμφωνα με τον ένθερμο υποστηριχτή του Ντ.Τραμπ, θα μπορούσε να γίνει αν και εφόσον ο Αμερικανός πρόεδρος χάσει τις εκλογές από τον ακροαριστερό Τζο Μπάιντεν.

Μάλιστα προτείνει στον Αμερικανό πρόεδρο να δράσει γρήγορα, με το να κατηγορήσει ήδη από τις πρώτες ώρες αφότου κλείσουν οι κάλπες τους Δημοκρατικούς για νοθεία και να βγάλει τις ομοσπονδιακές δυνάμεις στους δρόμους για την επιβολή της τάξης!

«Σε περίπτωση δε που χάσει ο Τραμπ τις εκλογές, θα πρέπει να σκεφθεί το ενδεχόμενο να κηρύξει στρατιωτικό νόμο για να διασφαλίσει την εξουσία του, ενώ θα μπορούσε να διατάξει την σύλληψη του ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, του επικεφαλής της Apple, Τιμ Κουκ και του ζεύγους Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον καθώς και κάθε άλλου, που θα αποδειχθεί ότι ενεπλάκη σε παράνομες δραστηριότητες».

Τα παραπάνω είπε ο βετεράνος Ρεπουμπλικανός στον γνωστό δημοσιογράφο και εκπρόσωπο της εναλλακτικής ενημέρωσης στις ΗΠΑ, Άλεξ Τζόουνς.

Η αλήθεια είναι πως τα γεγονότα τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς στις ΗΠΑ και το «ρολόι» δείχνει να σταματάει στις 3 Νοεμβρίου!

Θυμίζουμε πως μέσα στον Αύγουστο, σε προεκλογική του ομιλία, ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ είχε προϊδεάσει τους Αμερικανούς για τα όσα μπορεί να συμβούν εφόσον δεν βγει πρόεδρος το βράδυ της 3ης Νοεμβρίου:

(φωτο:screenshot)