• Αρχική
  • Άρθρα
  • Έρχεται ντιμπέιτ…εξ αποστάσεως για Τραμπ και Μπάιντεν; Αντιδρά ο Αμερικανός πρόεδρος

Έρχεται ντιμπέιτ…εξ αποστάσεως για Τραμπ και Μπάιντεν; Αντιδρά ο Αμερικανός πρόεδρος

Θα το δούμε κι αυτό!

Virtual θα είναι το δεύτερο κατά σειρά ντιμπέιτ ανάμεσα στους Τζο Μπάιντεν και Ντόναλντ Τραμπ, λίγες μόνο βδομάδες πριν την εκλογική τους αναμέτρηση.

Πιο συγκεκριμένα η τελική ημερομηνία διεξαγωγής του ντιμπέιτ δείχνει να «κλειδώνει» στις 15 Οκτωβρίου.

«Στο δεύτερο ντιμπέιτ οι υποψήφιοι Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν θα συμμετάσχουν από ξεχωριστές τοποθεσίες», γνωστοποίησε νωρίτερα η Επιτροπή Προεδρικών Τηλεμαχιών.

Σφοδρή αντίδραση Τραμπ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει σε τηλεμαχία με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν που θα διεξαχθεί με τον νέο διαδικτυακό τρόπο που ανακοίνωσε νωρίτερα η αρμόδια επιτροπή.

Η δεύτερη τηλεμαχία μεταξύ των υποψηφίων για τις προεδρία των ΗΠΑ που θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί διαδικτυακά, με τον Τραμπ και τον Μπάιντεν να συμμετέχουν στο ντιμπέιτ από απομακρυσμένα σημεία, όπως ανακοίνωσε η επίτροπη που είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωσή του.

Σε συνέντευξή του στο δίκτυο Fox Business, ο Τραμπ δήλωσε ότι ο νέος διαδικτυακός τρόπος που ανακοίνωσε η Επιτροπή Προεδρικών Τηλεμαχιών δεν είναι κάτι αποδεκτό για τον ίδιο. «Δεν πρόκειται να κάνω ένα διαδικτυακό ντιμπέιτ», είπε ο Τραμπ.

Το κοινό και ο συντονιστής Στιβ Σκάλι θα βρίσκονται στη Φλόριντα, στο Adrienne Arsht Center for the Performing Arts στο Μαϊάμι, όπως ανέφερε η αρμόδια επιτροπή για τη διοργάνωση της τηλεμαχίας. Η επιτροπή ανέφερε ότι η απόφαση αυτή ελήφθη για να «προστατευτεί η υγεία και η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων».