Επικός Μεντβέντεφ κατά της «συμμαχίας των προθύμων»: «Κάνετε μαλ@κ!@ς», video

Τις μαριονέτες της Ε.Ε. έβαλε ξανά στο στόχαστρο ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, χαρακτήρισε τις πρωτοβουλίες του «συνασπισμού των προθύμων» για την Ουκρανία ως «αιρετικές μαλ@@@».

«Αυτό είναι ανοησία, αίρεση. Αυτό που κάνουν είναι, για να το θέσω στα αγγλικά, ανοησίες ή απλώς μ@λ@κ@ς — πείτε το όπως θέλετε», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Και συνέχισε:

«Οπότε, συγκεντρώθηκαν και συζήτησαν για τις εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία. Τους έρχονται κάποιες βλακείες στο μυαλό και τις λένε σε διάφορες συναντήσεις και μετά τις ανακηρύσσουν ως «κάτι δεδομένο. Και όλο αυτό δεν οδηγεί πουθενά».

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες και ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι παρευρέθηκαν στη συνάντηση του «συνασπισμού των προθύμων» στο Παρίσι στις 4 Σεπτεμβρίου.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι οι 26 χώρες του συνασπισμού επιβεβαίωσαν την ετοιμότητά τους να στείλουν στρατιωτικά σώματα στην Ουκρανία μετά την επίτευξη εκεχειρίας ή ειρήνης.

ΑΠΕΜΠΕ-EPA-RIA NOVOSTI POOL photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί