• Αρχική
  • Άρθρα
  • Άρθρα
  • Έπεσαν οι μάσκες: Ομολογία-ΣΟΚ από τον ΟΗΕ για όσα έχουν σχεδιαστεί- Διαδώστε την αλήθεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Έπεσαν οι μάσκες: Ομολογία-ΣΟΚ από τον ΟΗΕ για όσα έχουν σχεδιαστεί- Διαδώστε την αλήθεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ιστορία της Ευρώπης «είναι ποτισμένη από την ποικιλομορφία»...

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Αυτό δήλωσε μεταξύ των άλλων, ο Γενικός Γραμματεάς του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, πριν την παραλαβή του διεθνούς βραβειου Καρλομάγνου, το οποίο έχει απονεμηθεί τα τελευταία χρόνια σε αντι-εθνικιστικές προσωπικότητες και υπηρέτες των διεθνιστών, όπως η Άνγκελα Μέρκελ, ο Πάπας Φράγκίσκος και ο Εμμανουέλ Μακρόν.

Ο κ.Γκουτέρες, ξεκίνησε την ομιλία του, προειδοποιόντας το πλήθος ότι πολλοί Ευρωπαίοι αναζητούν τη μνήμη μιας χρυσής εποχής που πιθανότατα δεν υπήρξε ποτέ.

Αυτό φυσικά το είπε για όλους εκείνους που δεν συμβιβάζονται με τις αλλαγές, που έφερε και φέρνει η Νέα Τάξη των Πραγμάτων και βλέποντας στις χώρες τους τον…πολυπολιτισμό που έφεραν οι…«επενδυτές», αναζητούν τις παλιές εποχές που κυριαρχούσαν τα ιδανικά της Εθνικής Δεξίας.

Αυτή η εποχή λέει ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, «πιθανότατα δεν υπήρξε ποτέ» και κακώς την επιζητούν κάποιοι, πράγμα λογικό αφού ο ίδιος υπηρετεί την αριστερόστροφη Νέα Τάξη.

Πάμε παρακάτω να δούμε τι άλλο είπε.

Σύμφωνα με τον κ.Γκουτέρες, ούτε λίγο ούτε πολύ, οι Ευρωπαίοι δεν θα είναι σε θέση να προστατέψουν την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Ηπείρου, εκτός εάν δεχτούν οι χώρες τους, πολλαπλά «κύματα» μεταναστών από τον Τρίτο Κόσμο και εάν δεσμευτούν να μειώσουν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μέχρι το 2050, ανταποκρινόμενοι έτσι στην Ατζέντα 2030 και τους στόχους της για την «αειφόρο ανάπτυξη», που επιδιώκει να επιβάλει ένα πολιτισμικό μαρξιστικό δόγμα που περιλαμβάνει την ισότητα των φύλων, τους ανεξέλεγκτους νόμους σχετικά με τις εκτρώσεις και την προώθηση της νοοτροπίας των LGBTQ στα μικρά παιδιά, μέσω των σχολείων.

Υπενθύμιση: Αυτός που μιλάει για την Ατζέντα 2030, δεν είναι κάποιος συνομωσιολόγος, αλλά ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ.

Είπε κι άλλα όμως.

Ο Γκουτέρες συνέχισε λέγοντας πως η Ευρώπη, δεν μπορεί να βασιστεί στη διχαστική νοοτροπία «εμείς εναντίον αυτών», προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση εκτός από το άνοιγμα των συνόρων της Ευρώπης στον Τρίτο Κόσμο. Υποστήριξε επίσης ότι «το κλείσιμο των θυρών μας προς τους αιτούντες άσυλο δεν προστατεύει αλλά ντροπιάζει την Ευρωπαϊκή κληρονομιά».

Κάποιον μας θυμίζουν οι δηλώσεις αυτές:


Όλες οι κοινωνίες, υπογράμμισε, ο Γκουτέρες τείνουν να είναι, ή είναι ήδη, πολυεθνικές, πολυπολιτισμικές και πολυθρησκευτικές. Αυτό πρέπει να θεωρηθεί ως πλούτος και όχι ως απειλή», τόνισε ο Πορτογάλος.

Κατόπιν, ζήτησε από τις Βρυξέλλες να «ρίξουν τα τείχη», των κρατών της ΕΕ και να...υποχρεώσουν τους φορολογούμενους να στείλουν χρήματα στον Παγκόσμιο Νότο(σ.σ: Τρίτο Κόσμο), ουσιαστικά για να «χρηματοδοτήσουν» με αξιοπρέπεια τη μετακίνηση(;) των μεταναστών.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων στις τρεις μεγάλες προκλήσεις των ημερών μας:

1) Ξενοφοβική ομιλία μίσους που τροφοδοτεί την τρομοκρατία μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

2) Κλιματική αλλαγή εξαιτίας των ανθρώπινων δραστηριοτήτων.

3)Μαζική μετανάστευση.

Η Νέα Τάξη, μέσω του μεγάλου οργάνου της, του ΟΗΕ, ξεκαθάρισε ακόμη μια φορά τα…μεγάλα προβλήματα και ετοιμάζεται να εμφανίσει τις λύσεις.

Πάμε να τις δούμε:

Ξενοφοβική ομιλία μίσους: Ως τέτοια, ορίζεται οποιαδήποτε δημοσίευση ή ακόμη και αναδημοσίευση, απλού σχολιασμού ή οπτικοακουστικού περιεχομένου, καταφέρεται εναντίον των μεταναστών.

Αν για παράδειγμα μια ομάδα μεταναστών βιάσει μια γυναίκα και κάποιος μιλήσει κατά των μεταναστών, θεωρείται ότι είναι ξενοφοβικός.
Εαν γράψει κάπου ότι πριν έρθουν οι μετανάστες στα ποσοστά εγκληματικότητας δεν είχαν χτυπήσει «κόκκινο» είναι ξενοφοβικός. Για να εκλείψει αυτό το φαινόμενο, θα επιβληθεί απόλυτη ΧΟΥΝΤΑ στον ψηφιακό κόσμο, πράγμα που ΗΔΗ ξεκίνησε από το YouTube (διαβάστε ΕΔΩ).

Κλιματική Αλλαγή: Η λύση είναι η ακόμη πιο σκληρή και ολοκληρωτική εφαρμογή της Ατζέντα 2030: Υπερφορολόγηση όλων των επιχειρήσεων μέχρι να κλείσουν, φτωχοποίηση των πάντων, κλείσιμο όλων των εργοστασίων (επειδή δήθεν μολύνουν το περιβάλλον), παροχή του κρατικού ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος στους πλέον ανέργους ανθρώπους, Ζώνες χωρίς ανθρώπους, απόλυτος έλεγχος.

Μαζική μετανάστευση: Όπως ο ίδιος ο Γκουτέρες είπε, η μόνη λύση είναι το άνοιγμα των συνόρων όλων των χωρών και η αποδοχή των Τριτοκοσμικών μεταναστών, οι οποίοι φέρουν νοοτροπία που επιφέρει χάος. Όταν το χάος «βασιλεύει» στις πρωην πολιτισμένες χώρες, τότε οι παγκοσμιοποιητές θα φέρουν την τάξη, μεσώ της παγκόσμιας κυβέρνησης και του ενός ηγέτη (του λεγόμενου Αντιχρίστου).

Όλα λοιπόν είναι σχεδιασμένα και τα γεγονότα παγκόσμια δείχνουν πως προς τα εκεί οδεύουμε.

Κλείνοντας, μια ακόμη παρατήρηση. Όλως περιέργως, οι κίνδυνοι από την ισλαμική τρομοκρατία και οι επιπτώσεις της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης στην Ευρώπη δεν αναφέρθηκαν σε κανένα σημείο της ομιλίας του Γκουτέρες. Μάλλον ήταν τόσο απασχολημένος με τη διαφήμιση της Ατζέντα 2030 που θα το ξέχασε…

(φώτο: Pexels)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...