ΕΚΤΑΚΤΟ: Λονδίνο: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο φράχτη του κοινοβουλίου (Βίντεο) (UPD)

Πανικός στη Αγγλική πρωτεύουσα με ενόπλους αστυνομικούς να σπεύδουν στο Βρετανικό κοινοβούλιο μετά από πληροφορίες ότι αυτοκίνητο έπεσε πάνω στον φράκτη του κτιρίου.

Πάνοπλοι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον οδηγό
Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία του Λονδίνου, όταν ένα αυτοκίνητο αναφέρθηκε ότι έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες του Βρετανικού Κοινοβουλίου.

Πάνοπλοι αστυνομικοί σπεύδουν στο σημείο, προκειμένου να διαπιστώσουν αν πρόκειται για ατύχημα ή για ενδεχόμενη τρομοκρατική ενέργεια.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι αστυνομικοί με προτεταμένα τα όπλα έκαναν έφοδο στο αυτοκίνητο και τράβηξαν έξω τον οδηγό, τον οποίο συνέλαβαν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για ατύχημα ή ενδεχόμενη τρομοκρατική ενέργεια.

Σημειώνεται ότι στις 3 Ιουνίου 2017 τρεις ισλαμιστές τρομοκράτες πραγματοποίησαν τρομοκρατική επίθεση σε δύο τοποθεσίες στο κέντρο του Λονδίνου.

Η επίθεση άρχισε όταν ένα λευκό φορτηγάκι χτύπησε πεζούς στην Γέφυρα του Λονδίνου. Το φορτηγό συνέχισε την πορεία του και σταμάτησε νότια της γέφυρας. Τρεις άντρες βγήκαν από το φορτηγάκι και έτρεξαν προς την Borough Market, όπου επιτέθηκαν με μαχαίρι σε πελάτες εστιατορίων. Μάρτυρες ανέφεραν ότι οι δράστες φώναξαν «Αυτό είναι για τον Αλλάχ».

Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και 48 τραυματίστηκαν κατά την επίθεση. Τρεις ύποπτοι φορώντας γιλέκα που έμοιαζαν να έχουν εκρηκτικά σκοτώθηκαν από την αστυνομία

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu