• Αρχική
  • Άρθρα
  • Εκπρόσωπος Κρεμλίνου: «Γιατί βιάζεστε να απαλλαγείτε από τον Πούτιν;»

Εκπρόσωπος Κρεμλίνου: «Γιατί βιάζεστε να απαλλαγείτε από τον Πούτιν;»

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, άσκησε δριμεία κριτική σε συγκεκριμένους πολιτικούς επιστήμονες, οι οποίοι επιμένουν να «συνταξιοδοτούν» τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Δριμεία κριτική σε διάφορους πολιτικούς επιστήμονες, οι οποίοι βιάζονται να «συνταξιοδοτήσουν» τον Βλαντίμιρ Πούτιν, άσκησε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Πάντα θέλω να ρωτήσω τους συναδέλφους πολιτικούς επιστήμονες: Γιατί πάντα συνταξιοδοτείτε τον Πούτιν; Είναι στην αρχή της προεδρικής του θητείας. Δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Είναι πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας και επαναλαμβάνω, βρίσκεται στην αρχή της εκλογικής θητείας του» τόνισε, χαρακτηριστικά.

Το συγκεκριμένο σχόλιο ήρθε ως συνέπεια ερώτησης για το πόρισμα του Κέντρου Τρέχουσας Πολιτικής, το οποίο ανέλυε τις σκέψεις των Ρώσων πολιτών σχετικά με το ενδεχόμενο αποχώρησης του Πούτιν από τον προεδρικό θώκο το 2024.

Ο Πεσκόφ πάντως, απέφυγε να σχολιάσει τα ευρήματα της έρευνας, αρκούμενος να διαμηνύσει τα εξής:

«Έχουμε μια σειρά σχεδίων, αρκετή δουλειά, πολλά προβλήματα, πολλά κατορθώματα και ο Πούτιν διαρκώς “συνταξιοδοτείται”. Είναι μία τρελή συζήτηση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τρέχουσα θητεία του Ρώσου προέδρου εκπνέει το 2024.

(Με πληροφορίες από Sputniknews – φωτο:eurokinissi)