«Είμαστε οι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ του κόσμου! Προκαλέσαμε τον πόλεμο στην Ουκρανία» – Αναβρασμός στις ΗΠΑ, vid

Είναι τουλάχιστον ειρωνεία τέτοιες αλήθειες να λέγονται από το στόμα ενός κωμικού!

Ο γνωστός στις ΗΠΑ κωμικός και τηλε-σχολιαστής, Jimmy Dore, ξεστόμισε μερικές πολύ άβολες αλήθειες στον “αέρα” του MSNBC σχετικά με τον ρόλο της χώρας του στην Ουκρανία και τη Μέση Ανατολή.

«Εμείς είμαστε οι τρομοκράτες του κόσμου», είπε σε έντονο ύφος, δηλώνοντας πως σε καμία των περιπτώσεων ο υπερήλικας πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, δεν διοικεί τις το κράτος-παγκόσμιος χωροφύλακας που λέγεται ΗΠΑ.

«Ουρλιάζουμε για το πόσο κακός είναι ο Πούτιν που εισέβαλε στην Ουκρανία, αλλά οι ΗΠΑ αυτή τη στιγμή κατέχουν το 1/3 της Συρίας».

Ακολουθούν μερικά μόνο από τα ενδιαφέροντα λόγια που είπε που άλλοι διάσημοι ούτε καν τολμούν να ξεστομίσουν:

«Εμείς είμαστε εκείνοι που προκαλούμε αυτόν τον πόλεμο (σ.σ. με την Κίνα) έτσι όπως προκαλέσαμε τον πόλεμο στην Ουκρανία! Ο εχθρός δεν είναι η Κίνα, δεν είναι η Ρωσία, ο εχθρός είναι το στρατιωτικο-βιομηχανικό συγκρότημα που έχει κατακλύσει αυτή τη χώρα σε μελωδίες εκατοντάδων δισ.-τρις δολαρίων.

Η πολεμική μηχανή δεν μπορεί να σταματήσει. Ποιός διευθύνει αυτή τη χώρα; Σίγουρα δεν είναι ο Τζο Μπάιντεν που παίρνει αυτές τις αποφάσεις. Θα ήθελα να μάθω ποιός είναι αυτός που παίρνει αυτές τις αποφάσεις.

Απλά θέλω να υπενθυμίσω στους πάντες πως οι ΗΠΑ είναι οι τρομοκράτες του κόσμου. Μόλις βάλαμε φωτιά στη Μέση Ανατολή τα τελευταία 20 χρόνα και τώρα κάνουμε έναν πόλεμο αντιπροσώπων στην Ουκρανία τον οποίον εμείς προκαλέσαμε, το ΝΑΤΟ τον προκάλεσε και μόλις το παραδεχθήκαμε αυτό»:

(φωτο:freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί