«Παλιά δεν έπασχε από άνοια»!! Για ποιόν νατοϊκό το είπε αυτό ο Πούτιν; vid

Δείτε τι ειπώθηκε...

Σε συνέντευξη τύπου για το ουκρανικό ζήτημα και τις σχέσεις Ρωσίας-Δύσης -που πάνε από το κακό στο χειρότερο- ο Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποίησε τους νατοϊκούς πως «παίζουν με τη φωτιά», με το να επιτρέπουν στους Ουκρανούς να χτυπούν τη Ρωσία με τα όπλα τους.

Απόρησε δε με τον Γ.Γ. της Συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ, λέγοντας ειρωνικά πως «δεν θυμάται να είναι άνοια» τον καιρό που έκανε συμφωνίες μαζί του, δηλαδή πολύ πριν τα γεγονότα της Ουκρανίας:

«Σχετικά με τα χτυπήματα μέσα στη Ρωσία. Ειλικρινά δεν γνωρίζω τι λέει ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ. Όταν όμως ήταν πρωθυπουργός της Νορβηγίας συνομιλήσαμε και συμφωνήσαμε για δύσκολα ζητήματα. Εκείνον τον καιρό μπορούσαμε να κάνουμε συμφωνίες.

Είμαι σίγουρος ότι δεν έπασχε από άνοια!! Επομένως εάν μιλάει για την πιθανότητα να χτυπήσουν εδάφη της Ρωσικής Ομοσπονδίας με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς υψηλής ακριβείας, αυτός, ως άτομο που είναι επικεφαλής ενός στρατιωτικού οργανισμού (σ.σ. ΝΑΤΟ) θα έπρεπε να γνωρίζει ότι αυτά τα όπλα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς μέσα διαστημικής αναγνώρισης.

Δεύτερον, η επιλογή του στόχου από αυτά τα όπλα μπορεί να γίνει μόνο από υψηλά πιστοποιημένους ειδικούς βάσει των δεδομένων που έχουν. Αυτά γίνονται από εκείνους που φτιάχνουν αυτά τα συστήματα (δηλαδή η Δύση) και τα προμηθεύουν στην Ουκρανία. Αυτό γίνεται χωρίς τη συμμετοχή των Ουκρανών στρατιωτών»:

s

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί