Είδηση-Βόμβα: Τι συνέβη στις ΗΠΑ και το κρύβουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Άνδρας πραγματοποίησε ένοπλη επίθεση στο Ντέιτον του Οχάιο και άφησε πίσω του 7 νεκρούς. Λίγο πριν γίνει αυτό, άλλος ένας άνδρας επιτέθηκε σε πολυκατάστημα στην πόλη Ελ Πάσο του Τέξας και εκτέλεσε 22 ανθρώπους.

Τα παραπάνω γεγονότα συγκλόνισαν όλο τον πλανήτη. Είναι τραγικά και δεν πρέπει να επαναληφθούν. Δυστυχώς, οι Δημοκρατικοί (αντίπαλοι του Τραμπ) μαζί με τους καλλιτέχνες που είναι φιλικά προσκείμενοι προς αυτούς, ξεκίνησαν έναν αγώνα.

Προσπαθούν να φέρουν και να εφαρμόσουν τον νόμο για τον έλεγχο της οπλοκατοχής, ώστε σταδιακά οι αντιρρησίες να αφοπλιστούν και το όποιο μελλοντικό Κράτος, να μην τους φοβάται όπως τώρα αλλά να τους έχει φοβισμένους (βλέπε Έλληνες).

Πρόφαση για αυτό που ζητάνε είναι οι πολλές επιθέσεις με πυροβόλα όπλα που έχουν σημειωθεί στις ΗΠΑ αλλά επίτηδες δεν αναφέρουν δύο σημαντικές πληροφορίες.

1) Αυτός που θέλει να κάνει έγκλημα είτε επειδή είναι ρατσιστής, είτε επειδή είναι εντελώς ανισόρροπος πνευματικά, θα βρει τρόπο για να εφαρμόσει τα φονικά του σχέδια. Αν δεν είναι πυροβόλο όπλο, θα είναι κάτι άλλο.

2) Ο Αφρο-αμερικανός βετεράνος στρατιωτικός Glenn Oakley κατά την διάρκεια του μακελειού στο Ελ Πάσο, πήρε το όπλο του (ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ) και προστάτεψε μικρά παιδάκια από τον δολοφόνο. Τα έσωσε αφού με ασφάλεια τα οδήγησε στην έξοδο.

Για να μην υπάρξει κάποια παρεξήγηση: Δεν θεωρούμε σωστό να έχει από ένα όπλο ο καθένας. Πρώτα πρέπει να διαπιστωθεί αν ο άνθρωπος είναι ικανός ψυχικά, να έχει πυροβόλο όπλο σπίτι του. Ο άνθρωπος που θέλει να κάνει κακό όμως, θα το κάνει έτσι και αλλιώς και δεν υπάρχει τρόπος να τον εμποδίσουμε αφού δεν ξέρουμε καν τι σκοπό έχει.

Photo:pexels