• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • Είδε το χάρο με τα μάτια της: Τη δάγκωσε καρχαρίας και την τράβηξε σε νερά με κροκόδειλους (Βίντεο)

Είδε το χάρο με τα μάτια της: Τη δάγκωσε καρχαρίας και την τράβηξε σε νερά με κροκόδειλους (Βίντεο)

Τον χάρο με τα μάτια της είδε μια τουρίστρια όταν ένας καρχαρίας της δάγκωσε το δάχτυλο και την τράβηξε, ρίχνοντάς την σε νερά με κροκόδειλους.

Η 34χρονη Μελίσα Μπρούνινγκ, περιγράφοντας την τραυματική εμπειρία της στη βορειοδυτική Αυστραλία στο Skynews, είπε: «Νομίζω ότι ο καρχαρίας πέρασε το ίδιο σοκ όπως κι εγώ. Ένιωσα μια τεράστια πίεση, σαν να ξεριζωνόταν από το οστό. Ανέβηκα στην επιφάνεια και φώναζα “το δάχτυλό μου, πάει το δάχτυλό μου”».

Όλα έγιναν στην απόμερη περιοχή Κίμπερλι της Ωκεανίας, βόρεια του Περθ. Η 34χρονη βρισκόταν σε γιοτ, γύρω από το οποίο κολυμπούσαν καρχαρίες-νοσοκόμοι. Αυτό το είδος θεωρείται φιλήσυχο. Η νεαρή γυναίκα προσπάθησε να τους ταΐσει με τα χέρια, όταν ένας από αυτούς την άρπαξε από το δάχτυλο και την παρέσυρε μέσα στα νερά. Εκτός από τους καρχαρίες που ήταν τριγύρω, το σοκαριστικό είναι στα νερά του στα νερά του κόλπου Ντουγκόνγκ, υπάρχουν κροκόδειλοι που φθάσουν και τα επτά μέτρα μήκος!

Ευτυχώς οι φίλοι της τράβηξαν γρήγορα έξω την κοπέλα που ούρλιαζε από τον φόβο! Ο «φιλήσυχος» καρχαρίας, -μήκους δύο μέτρων-, δάγκωσε τον δείκτη του δεξιού της χεριού αλλά ευτυχώς χωρίς να της κόψει το δάχτυλο ή… οποιοδήποτε άλλο χειρότερο σενάριο.


«Δε φταίει ο καρχαρίας, θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα» είπε η ίδια, η οποία έπαθε μόνο ένα κάταγμα.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu