Το περιστατικό σημειώθηκε στο Κεντ και σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα το σημείωμα που συνόδευε τον σκύλο ανέφερε: «Γεια σας, παρακαλώ μπορείτε να με πάρετε, καθώς ο ιδιοκτήτης μου με εγκατέλειψε μετά από 10 χρόνια επειδή δεν έχω μάθει να είμαι καλός, οπότε με επέστρεψε εδώ όπου με βρήκε. Σας ευχαριστώ που με φροντίσατε, συγγνώμη για την ταλαιπωρία».
Ο ηλικιωμένος σκύλος δεν είχε μικροτσίπ και τώρα η υπηρεσία αδέσποτων σκύλων της περιοχής απευθύνει έκκληση για πληροφορίες με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα στην οποία αναφέρει:
«Αυτό το ηλικιωμένο μαύρο Λαμπραντόρ βρέθηκε δεμένο στα κάγκελα, στο Jasmil Kennels σήμερα το πρωί. Θα θέλαμε πολύ να μιλήσουμε στον ιδιοκτήτη για να διαπιστώσουμε γιατί εγκαταλείφθηκε ο σκύλος. Εάν τον αναγνωρίζετε και μπορείτε να βοηθήσετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το συμβούλιο εμπιστευτικά. Τώρα θα τον φροντίσουμε εμείς».

Εκπρόσωπος του τοπικού συμβουλίου τόνισε ωστόσο ότι η εγκατάλειψη ενός σκύλου δεν είναι η λύση όταν κάποιος δεν τα βγάζει πέρα με το κατοικίδιό του.
«Η υιοθεσία σε άλλο σπίτι είναι η τελευταία επιλογή, αλλά αυτός δεν είναι ο τρόπος να το κάνουμε, οπότε θα εκτιμούσαμε κάθε πληροφορία που θα μπορούσαμε να έχουμε για να μιλήσουμε στον ιδιοκτήτη», τόνισε.
(Iefimerida – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πώς πλαστικά μπουκάλια… μετατρέπονται σε φάρμακο για τη νόσο του Πάρκινσον
- Π. Μαρινάκης: Με την κύρωση των ενεργειακών συμφωνιών κάνουμε αποφασιστικό βήμα για την ενίσχυση της ενεργειακής μας ασφάλειας
- Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι εξαπέλυσε νέα πλήγματα σε υποδομές του Ιράν
- Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή σε 22χρονο που έτρεχε με 179 χλμ/ώρα σε επαρχιακό δρόμο
- Ημερίδα με θέμα: «Πτυχές καινοτομίας στον αγροδιατροφικό τομέα» στις 18/3, στο Επιμελητήριο Αχαΐας
- Ίδρυμα Ευγενίδου: Την Παρασκευή 20/3, μαθητές, εκπαιδευτικοί, ναυτικοί και επιστήμονες θα επαληθεύσουν τη σφαιρικότητα της Γης
- Ηράκλειο: Σύλληψη 15χρονου που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα – Είχε και πιστόλι κρότου στο αυτοκίνητο
- «Σημαντικό επίπεδο καθοδικού κινδύνου στην παγκόσμια οικονομία» – Παρέμβαση ΟΟΣΑ εν μέσω των εξελίξεων
- Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο στις 24/3 από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ
- Πώς να βγεις νικητής στην κολύμβηση…χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια! Vid









